10 fijne dingen aan de herfst

Veel mensen hebben een hekel aan de herfst. Het wordt kouder, natter, donkerder, moet ik nog even doorgaan? Toch is het wat mij betreft helemaal niet nodig! De herfst heeft namelijk ook zo veel leuke dingen. Als je die eenmaal ziet wegen ze misschien voor jou ook wel op tegen de minder leuke dingen. Word je met deze 10 fijne dingen ook een beetje meer #teamherfst?

#1 Kleurenpracht
Het klinkt nogal truttig, maar kijk eens om je heen en zeg me dan dat je het niet mooi vindt?! Precies! De natuur is nu op haar mooist met alle robuuste kleuren van groen tot rood en donkerbruin. Dat kan toch iedereen waarderen?

#2 Wandelweer
Dit is hét moment om erop uit te trekken; naar het bos, het strand een wandeling door de stad. Het is heerlijk om lekker te gaan wandelen nu de temperaturen wat dalen en de wind af en toe aanzwelt. Heb je gelijk weer een beetje extra beweging te pakken. #winning

#3 Herfstige recepten
Kaneel, gember, kardemom, koekkruiden, ze maken elk recept lekker herfstig! Maar ook liggen de pompoenen alweer volop in de schappen (I like!) en wordt het weer tijd voor kruide drankjes zoals golden milk, hmmmm!

#4 Bye bye tomatohead
Hoewel ik hou van hardlopen in het zonnetje slaat de oververhitting ook wel vaak toe in de zomer. Daar heb je in de herfst toch een stuk minder last van als je lekker buiten sport. Bovendien gaat het sporten vaak wat makkelijker in lagere temperaturen. Dus bye bye tomatohead, na je herfst run ben je niet zo oververhit en snel weer fris en fruitig.

#5 Couch surfen all the way
Lekker Netflixen op de bank onder een dekentje is nu natuurlijk veel lekkerder. Het wordt weer vroeg donker, dus je hebt het ideale argument om de bank niet meer af te komen op je rustdag. Morgen gaan we wel weer naar buiten ;-)

#6 Onesie time
Dat couch surfen is natuurlijk het fijnst in een onesie of ander comfortabel huispak dat er afzichtelijk uitziet. Dat is vol-le-dig toegestaan in de herfst. Net als oversized truien, mutsen en dikke sokken overigens, hoera!

#7 Thee, thee, thee
Tijd voor thee! Verse thee, kruidenthee, thee met melk, het maakt allemaal niet uit. Dit is hét seizoen om liters thee weg te werken en lekker warm te blijven. Iemand nog een kopje thee?

#8 Home sweet home
De kaarsjes kunnen weer aan! De dekens en kussens weer op de bank en alles in huis lijkt nu al gezelliger dan in de zomer. In zo’n warme sfeer kom je toch graag thuis?!

#9 Quality time
In de zomer is het vaak nog een drankje hier, workoutje daar; bijna alles speelt zich buiten af. Heerlijk, maar hoe fijn is het ook meer tijd thuis door te brengen? Deze tijd wordt ook echt quality time; lekker koken, lezen, samen film kijken of spelletjes doen met het gezin.

#10 Meer Zzzz
Heb jij ook al meer zin om te slapen? Vroeg donker betekent dat je makkelijker op tijd je bed in duikt en vaak langere nachten maakt dan in de zomer. Good for you! Lekker doen dus.

Lees ook:
Voor de mooiste herfstkleuren reis je hier naartoe
Fruit van de herfst: wat koop je nu?
Waarom je juist wel moet gaan hardlopen in de herfst
8x heerlijke herfstrecepten

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.