6 yoga festivals

Het festival seizoen is weer begonnen! Zeker in de zomer zijn er veel food festivals en muziek festivals. Maar ook als yoga liefhebber kun je je hart ophalen. In 2015 worden er verspreid door het land mooie yoga festivals georganiseerd. De leukste voor je op een rij!

1. Yoga Festival Leiden
Kom je uit Leiden of omgeving? Dan is Yoga Festival Leiden misschien wel wat voor jou! Je hebt tijdens het festival keuze uit 32 yoga- en meditatielessen, workshops en lezingen van de beste en leukste yogadocenten uit Leiden en omgeving. Ook zijn er landelijk populaire yogadocenten en is er een yoga & lifestylemarkt. Je kunt er relaxen tussen de yoga-bedrijven door, lekker en gezond eten en genieten van live muziek. Kids kunnen gewoon mee, want er is ook een speciaal kinder- en tienerprogramma.

Yoga Festval Leiden
19 april 2015

Tickets € 49,95

2. YogaFest Amsterdam
De eerste editie van YogaFest Amsterdam vindt plaats in de Houthavens. Twee dagen lang kun je met volle overgave lichaam, hoofd en hart verbinden. Er is plaats voor 1500 beginnende of gevorderde yogi’s die, tussen de vernieuwende kantoorpanden met uitzicht op het IJ, zo’n 80 (master)classes yoga, meditatie, muziek, food en wellness kunnen volgen van 30 vooraanstaande nationale en internationale leraren. Onze favorieten in de line-up? Anat Geiger van Delight Yoga en de Flow Soul II Soul experience van Stadswild. Maar de keuze is reuze, YogaFest biedt voor elke yogi wat wils!

YogaFest Amsterdam
6 & 7 juni 2015
Early bird weekend tickets (tot eind april) € 95,-

3. Yoga Festival Eindhoven
De lichtstad staat op 13 en 14 juni volledig in het teken van yoga. Even alle drukte van het dagelijks leven laten voor wat het is en verbinding maken met de kern, daar gaat het om tijdens dit festival. Yoga, mindfulness en meditatie worden deze twee dagen voor iedereen bereikbaar. Het programma biedt moderne en traditionele vormen van yoga, maar ook zijn er massages, muziek, eten en drinken en een lifestyle markt. Ook hier kunnen de kinderen een speciaal yoga programma volgen.

Yoga Festival Eindhoven
13 & 14 juni 2015
Early bird weekend tickets (tot half mei) € 119,-

4. Yogafestival Haarlem
Om te beginnen zit het met de locatie wel snor tijdens Yogafestival Haarlem. Landgoed Elswout wordt het podium van yogaworkshops en -lessen, lezingen, massages, relaxplekken en food & drinks. Voor beginners, ervaren yogabeoefenaars, gezinnen én mensen die wel eens willen kennismaken met yoga en de yogalifestyle is er genoeg te beleven. Genieten staat centraal tijdens het festival, dat elk jaar een thema aan de hand van de zeven chakra’s volgt.

Yogafestival Haarlem
20 & 21 juni 2015
Weekend ticket € 65,-

5. Yoga Festival Terschelling
Al voor de negende keer vindt Yoga Festival Terschelling plaats. Op het eiland kun je je onderdompelen in een unieke yogasfeer aan zee: genieten van zon, zee en yoga, met vele vormen van yoga onder begeleiding van inspirerende docenten uit binnen- en buitenland. Bewust bewegen en ontspannen genieten staan centraal. Dit festival is een écht festival, waarbij je kampeert in je eigen tent op het festivalterrein.

Yoga Festival Terschelling
26-28 juni 2015
Tickets € 225,- (inclusief kampeerplaats, eten en drinken)

6. Yoga Magazine Festival Amsterdam
We hebben de hele zomer nog te gaan, maar ook na de zomer kun je jouw yogi hart ophalen op een van de bekendste festivals. Op 25 oktober is er weer het Yoga Magazine Festival, dus die kan vast met potlood in je agenda. Lessen, workshops, een yogi markt, de hele dag staat in het teken van yoga!

Yoga Magazine Festival Amsterdam
25 oktober 2015
Tickets € 89,- (en € 79,- als abonnee van Yoga Magazine)

Yoga fest

Meer over yoga:
Yoga etiquette: 10 do’s & dont’s
Teen yoga voor hardlopers: 3 oefeningen
10 redenen om yoga te doen
Aandacht op de mat: 4 yoga relax tips

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.