Over

Glowmagazine.nl is een online magazine voor een healthy & happy lifestyle. Je vindt er recepten, workouts, de nieuwste sportswear, interviewsde leukste hotspots en bijzondere vakantiebestemmingen. Wij brengen je het lekkerste uit onze eigen keuken en delen onze ervaringen over trainingen, restaurants en reizen, maar ook wat we tegenkomen op andere websites, in magazines en boeken.

Glowmag.nl wordt gerund door Madelon Baans; zelfstandig communicatieadviseur en Olympisch zwemster. Inmiddels ook verslingerd aan hardlopen, fietsen (ja triatlon dus), CrossFit en yoga. Sport graag en veel en wil mensen inspireren en motiveren om in beweging te komen! “Na meer dan 20 jaar topsport vond ik het lastig een goede balans te vinden. Ik had zo lang geleefd in een stramien van 25 uur per week trainen en pasta’s eten dat ik volledig opnieuw moest leren wat een ‘normale’ en gezonde levensstijl is. In deze zoektocht heb ik andere sporten gevonden als mijn uitlaatklep, mijn inspiratiebron en mijn zen. Door te lezen, me te laten inspireren door anderen en mijn plezier in koken heb ik ook mijn eetpatroon kunnen ombuigen naar een gezonde stijl die bij me past. Dat bij elkaar maakt dat ik de balans in mijn leven heb gevonden en me happy & healthy voel. En dat deel ik graag met mensen! Als ik ze kan inspireren en motiveren tot een happy & healthy lifestyle dan is mijn doel bereikt. Let’s do this!” Je kunt Madelon ook volgen op Twitter en Instagram.

Wanneer we onze inspiratie uit andere media halen, zullen we er altijd naar streven deze bronnen te vermelden. Mis je ergens een bron? Stuur een e-mail en we zetten er graag de juiste vermelding bij. Ben je het er niet mee eens dat content (deels) is overgenomen of dat je site is gelinkt? Neem dan alsjeblieft contact op en wij maken dit direct ongedaan.