Over

Glowmagazine.nl is een online magazine voor een healthy & happy lifestyle. Je vindt er recepten, workouts, de nieuwste sportswear, interviewsde leukste hotspots en bijzondere vakantiebestemmingen. Wij brengen je het lekkerste uit onze eigen keuken en delen onze ervaringen over trainingen, restaurants en reizen, maar ook wat we tegenkomen op andere websites, in magazines en boeken.

Wanneer we onze inspiratie uit andere media halen, zullen we er altijd naar streven deze bronnen te vermelden. Mis je ergens een bron? Stuur een e-mail en we zetten er graag de juiste vermelding bij. Ben je het er niet mee eens dat content (deels) is overgenomen of dat je site is gelinkt? Neem dan alsjeblieft contact op en wij maken dit direct ongedaan.

Banaan

Glowmagazine.nl is een initiatief van health & fitness journalist Nienke Becker. “Ik heb een tijdje niet lekker in mijn vel gezeten. Ik was niet fit, had weinig energie en was op zoek naar de juiste balans: fysiek en mentaal. Door deze zoektocht ben ik gaan lezen en leren welke invloed sporten en voeding hebben op je lijf en gemoedstoestand. Het besluit om een paar sneakers aan te trekken om een rondje te gaan hardlopen, is een van de beste dingen die ik ooit voor mezelf heb gedaan. Hardlopen heeft me veel gebracht, zowel persoonlijk als professioneel. Of ik me nu futloos voel of juist stoom moet afblazen. Na een rondje voel ik me altijd beter. Daarnaast doe ik aan krachttraining en yoga, maar ik vind het ook leuk om andere sporten te proberen. Ik heb ervaren hoe je weer lekker in je vel kunt komen te zitten. En dat een gezonde levensstijl helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar juist leuk is en je veel oplevert: bergen energie, kracht en creativiteit. Graag deel ik ervaringen en nieuwtjes om mensen te inspireren en enthousiasmeren. Want: Life is all about being healthy and having fun.” Je kunt Nienke ook volgen op Twitter en Instagram.

Communicatieadviseur en oud-zwemster Madelon Gravesteijn-Baans is partner van Glow: “Na meer dan 20 jaar topsport vond ik het lastig een goede balans te vinden. Ik had zo lang geleefd in een stramien van 25 uur per week trainen en pasta’s eten dat ik volledig opnieuw moest leren wat een ‘normale’ en gezonde levensstijl is. In deze zoektocht heb ik hardlopen gevonden als mijn uitlaatklep, mijn inspiratiebron en mijn zen. Maar ook andere sporten doe ik graag en met ontzettend veel plezier. Door te lezen, me te laten inspireren door anderen en mijn plezier in koken heb ik ook mijn eetpatroon kunnen ombuigen naar een gezonde stijl die bij me past. Dat bij elkaar maakt dat ik de balans in mijn leven heb gevonden en me happy & healthy voel. En dat deel ik graag met mensen! Als ik ze kan inspireren en motiveren tot een happy & healthy lifestyle dan is mijn doel bereikt. Let’s do this!” Je kunt Madelon ook volgen op Twitter en Instagram.