Ontwerp je eigen adidas Originals

We love sneakers! En welke sporty girl of boy niet? Je kunt ze tegenwoordig in alle kleuren van de regenboog kopen met grappige details en coole prints. Wil je een paar dat niemand anders in de kast heeft staan, dan ontwerp je jouw unieke sneakers gewoon zelf. Adidas heeft hiervoor de handige app mi ZX FLUX. Hiermee kun je een fotoprint op de ZX FLUX, een van de meest geliefde adidas Original sneakers, laten drukken.

Op Instagram zie je veel toffe ontwerpen van mede sneaker lovers voorbij komen:

mi ZX FLUX

FullSizeRender (3) kopie

 

FullSizeRender (3)

Wil je zoals wij sneakers in je favoriete kleur? Dat kan ook! Via de adidas site kun je naast de ZX FLUX, de Seeley sneaker, Stan Smith originals en de superstar 80’s helemaal in jouw stijl customizen. Bij de mi ZX FLUX kun je het vetersieraad, je weet wel… dat labeltje onderaan je veters, niet alleen in verschillend kleurtjes laten maken maar ook van speciaal glow-in-the-dark-materiaal. Like!

Een paar mi ZX FLUX sneakers helemaal gecustomized in jouw stijl kost € 105,-.

adidas zxflux

adidas zxflux

2 Comments

  • Beste
    Ik had graag wiite addidassen voor dames met mijn naam ‘Brigitta’ op vermeld en een paar wtte voor heren met ‘Luc’ op vermeld. Mijn schoenmaat is normaal 38 en die voor mijn man 42. Kunt u mij laten weten hoeveel de totale kostprijs is enwanneer ik ze kan verwachten?

  • Beste Brigitta, dit is niet de website van Adidas waar je nu een reactie achter hebt gelaten. Via de links in het artikel kun je de app downloaden of naar de adidas website gaan en daar je eigen schoenen ontwerpen. daar vind je ook alle informatie. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.