Adverteren

Glowmagazine.nl inspireert en motiveert dagelijks vele vrouwen (en mannen) met redactionele content over een gezonde levensstijl. Met het online magazine bereiken we maandelijks meer dan 22.000 unieke bezoekers, maar ook via Facebook, Instagram en Twitter verspreiden we dagelijks een dosis inspiratie.

We werken graag samen! Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je graag een idee voorleggen, neem dan contact op via info@glowmagazine.nl We werken op verschillende manieren samen, bijvoorbeeld in advertorials, reviews of winacties.

Bij samenwerkingen vinden wij het heel belangrijk dat een merk of product/dienst past bij Glow Mag. Wil je branded content op glowmagazine.nl of persinformatie sturen? Stuur dan een mail naar info@glowmagazine.nl

Wil je een product opsturen om onder de aandacht te brengen? Dat mag altijd! Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe, gezonde of sportieve producten. Het opsturen van een product biedt geen garantie voor het schrijven van content, tenzij anders afgesproken. Post kan gestuurd worden naar:

Glow Mag t.a.v. Madelon Baans
p/a Het Industriegebouw
Goudsesingel 52-214
3011 KD Rotterdam