Baker & Moore in Rotterdam

Per toeval lopen we langs Baker & Moore op de Westblaak en het tentje heeft direct onze aandacht. De uitstraling, het grote logo op het raam en het krijtbord buiten roepen om naar binnen te stappen. Maar het werk roept harder en we beloven onszelf er de volgende dag te gaan ontbijten. Het blijkt een prima start van de dag!

Bij Baker & Moore, van eigenaren Paul Bakker en Eline Moor, werken ze met het ‘create it yourself’ concept. Je krijgt een kom in je handen en vult die zelf aan de healthy breakfast bar met yoghurt, fruit, muesli, superfoods en noten. Voor de lekkerbekken kan een wat minder gezond maar oh zo lekker ontbijtje met croissant natuurlijk ook. Of je kiest een boterham die je in drie stappen omtovert tot je favoriete sandwich met zelf gekozen beleg. Zo creëer je jouw eigen DIY ontbijt of lunch, fijn!

Koffie, slowjuices en zoetigheden staan ook op het menu. De producten zijn zoveel mogelijk biologisch, fairtrade en lokaal. Je kunt er werken aan de grote tafel of boven een plekje uitzoeken, waar je een prachtig uitzicht hebt over de zaak. Of plof in een van de fauteuils en geniet relaxed van een kop koffie of thee. Het gezellige en smaakvolle interieur, de grote counter waaraan je kunt bestellen, de brick wall met krijtborden en de healthy breakfast bar ademen een hele fijne sfeer uit.

Ben je een early bird? Dan heb je geluk, want Baker & Moore gaat doordeweeks al om 7.30 uur open.

Baker & Moore7

Baker & Moore8

Baker & Moore4

Baker & Moore1

Baker & Moore2

Baker & Moore
Westblaak 147
3012 KJ Rotterdam
Tel: 06 11 16 52 09

maandag tot en met vrijdag: 07.30 – 18.00 uur
zaterdag: 08.00 – 18.00 uur
zondag: 09.00 – 18.00 uur

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.