Bedfort Stuyvesant in Amsterdam

Bij deze hotspot in het hart van de Indische buurt in Amsterdam-Oost waan je je even in New York. Net als de wijk Bedfort Stuyvesant in Brooklyn bruist de hippe zaak van de energie. Een fijne plek om de dag te beginnen met een ontbijtje, te lunchen met vrienden, of even bij te komen met een kop koffie of thee.

Niet alleen het interieur is aantrekkelijk en inspirerend, ook het aanbod op de menukaart is erg goed. Lekkere koffie’s, theetjes met verse kruiden (kaneel, gember en korianderzaad, lekker!), gezonde smoothies en verse sapjes en goed belegde broodjes op spelt- en zuurdesembrood. Wat dacht je van een broodje met geitenkaas, appel, biet, walnoten en balsamico. Of met notenpesto, spinazie, avocado en oude kaas. Liever iets zoets? Kijk op de toonbank wat er die dag is gebakken. Meestal staan er brownies, carrot cake en bananenbrood. Aan het einde van de middag kun je ook gezellig borrelen met een biologisch biertje, wijn of wodka.

Kortom, Bedfort Stuyvesant heeft een ongedwongen en gezellige sfeer, goede koffie en thee en een fijne menukaart. O en gratis wifi. Pluspunten genoeg dus om er vaker binnen te stappen!

Javastraat 55
1094 HA Amsterdam 
Tel: 020-3342175
www.bedfordstuyvesant.nl

maandag tot en met woensdag: 08:00-18:00 uur
donderdag tot en met vrijdag: 08:00-20:00 uur
zaterdag: 09:00-20:00 uur
zondag: 10:00-20:00 uur

BS

BS2

Tags from the story
, ,

1 Comment

  • Haa wat leuk! Dit is echt één minuut lopen van waar ik woon, maar had geen idee dat het er zat. Morgen maar eens uitproberen, bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.