Bionic Boots: trend van de toekomst?

DCIM100GOPRO

De laatste jaren gaan de ontwikkelingen in de sportwereld als een speer. Prestaties worden beter en er komen met de dag nieuwe sporten en hightech snufjes en gadgets bij. Wij lieten ons oog vallen op de Bionic Boots; laarzen waarmee je Usain Bolt er met gemak uitloopt! Met deze innovatieve boots ziet de toekomst van de hardloopwereld er dus een stuk sneller uit.

Zweven
Bij elke afzet met de Bionic Boots lijkt het alsof je door een katapult wordt afschoten; de zweeffase van elke stap is wel 2,5 meter lang! Dit komt mede door de bijzondere constructie van de Bionic Boots. Je eigen voeten ‘zweven’ op ongeveer 20 centimeter van de grond en ook heb je twee rubberen mountainbikebanden aan de onderkant van je nieuwe voeten. De constructie doet denken aan de blades van onze Nederlandse blade babe Marlou van Rhijn.

Sneller dan Usain Bolt
Met de Bionic Boots tik je met gemak de 40 kilometer per uur aan! Dit is bijna zo snel als een struisvogel; de koning van het hardlopen onder de dieren. Dit was dan ook de inspiratie voor de ontwerper van de boots, Keahi Seymour. Met de Bionic Boots ben je dus bijna zo snel als de struisvogel en met voldoende training krijg je het uithoudingsvermogen van een paard. Usain Bolt, move over!

Trend van de toekomst?
Heb je de Bionic Boots eenmaal uitgeprobeerd, dan wil je er vast vaker mee lopen. Er is wel één probleempje: je kunt ze nog helemaal niet kopen. Keahi Seymour onderzoekt nu of er vraag naar de Boots is en of ze verkocht gaan worden. Wat denk jij? Vliegen we straks allemaal als soort van blade babes over de weg?

bionic boots 2

Lees ook:
Must try zomersporten
Sportrage: Calisthenics
5 x hippe hardloopjacks
veilig hardlopen met apps
5 headphones om mee hard te lopen

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.