10 fijne boeken voor de feestmaand

Een boek is een fijn cadeau om te geven én te krijgen. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen of heb je inspiratie nodig voor je verlanglijst? Dit zijn de leukste boeken voor foodies, fitgirls en yogi’s.

easy peasy familyEasy Peasy family
In dit praktische kookboek geven food coach Claire van den Heuvel en psycholoog Vera van Haren naast recepten ook tips op het gebied van opvoeden en eetgedrag. Wat zijn de voordelen van een suikervrije start? Hoe overleef je de twee-is-nee-fase? Het boek bevat 100 recepten voor kids van 4 tot 12 jaar waar de rest van het gezin heerlijk van mee eet.

€ 24,95
Te bestellen via bol.com 


papa kazmi pure cook bookPure Cook Book van Papa Kazmi
Dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne heeft Papa Kazmi, het culinaire geweten van Hills & Mills (een van de fijnste eettentjes van het land!) nu zijn eigen kookboek. In dit prachtige dikke boek staan maar liefst 80 gezonde recepten uit de moderne Indiase keuken. Een must-have voor elke health foodie! En pssst… wij staan er ook in.

€ 34,00
Te bestellen via deze link

yoga girlYoga girl
In dit boek van Instagram-hit Rachel Brathen, aka @yoga_girl, vertelt de Zweedse schone over haar reis van een moeilijke jeugd in Zweden naar een nieuw leven als yogalerares op Aruba. Naast haar persoonlijke verhaal deelt Rachel een gezonde dosis inspiratie, recepten en yoga oefeningen. Waarom wij dit een fijn boek vinden lees je hier.

€ 24,95
Te bestellen via bol.com 

powerfoodPowerfood – Van Friesland naar New York
Na haar eerste boek Powerfood deelt Rens Kroes opnieuw een dosis inspiratie voor een happy & healthy lifestyle. Powerfood is volgens Rens voedsel dat een positief effect heeft op je lichaam en gezondheid. Kijk, daar houden we van. In dit feelgood boek vind je een flinke verzameling recepten met mooie foto’s van Friesland tot New York.

€ 24,95
Te bestellen via bol.com

havermoutjeHavermoutje
Havermout is hot! In dit fijne kookboek vind je 70 recepten met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Dol op noten? In het boek Nootje leer je wat je daar allemaal mee kunt.

€ 9,95
Te bestellen via bol.com

retreat yourselfRetreat yourself
In dit prachtige boek geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je te ontspannen, gezond te eten en hoe je jezelf thuis kunt trakteren op een retreat. Ook leuk: glowmag.nl wordt achterin het boek aanbevolen voor gezonde inspiratie!

€ 17,95
Te bestellen via bol.com

 

food2runFood 2 Run: gezonder eten, sneller lopen
In dit boek legt Renata Rehor uit hoe je voeding inzet voor je algemene gezondheid én voor succesvolle trainingen en wedstrijden. Het boek staat bomvol recepten met natuurlijke en seizoensgebonden ingrediënten waarvoor je direct naar de keuken rent. Meer over dit fijne boek lees je in deze uitgebreide review.

€ 29,95
Te bestellen via bol.com

plenty morePlenty More
Een van onze favo kookboeken met groenten in de hoofdrol. In deze review deelden we al ons enthousiasme over dit schitterende kookboek van Yotam Ottolenghi, de groentetovenaar die volgens velen zelfs broccoli sexy wist te maken. In Plenty More trakteert Ottolenghi je op 120 inspirerende vegetarische gerechten.

€ 29,95
Te bestellen via bol.com

yoga zonder lesYoga zonder les
Geen zin of tijd om naar de yogastudio te gaan? In dit boek staan 50 yoga series voor een pittige of juist ontspannende yogales thuis of op reis. Yogadocente Miny vertelt hier meer over dit handige boek.

€ 14,95
Te bestellen via bol.com

Kookboek voor een rustige buikKookboek voor een rustige buik
In dit boek deelt voedingsdeskundige Mirte Kaan tips en recepten voor mensen met het prikkelbare darm syndroom. Mirte heeft zelf ook PDS en wil met dit boek zo veel mogelijk mensen met PDS helpen. Ook een fijn boek als je geen klachten hebt; het staat bomvol heerlijke recepten waar het hele gezin van meegeniet. Een uitgebreide review lees je hier.

€ 22,50
Te bestellen via bol.com

Welk boek gaat op jouw wish list?

yoga zonder les 3

Meer leuk leesvoer:
De 10 leukste hardloopboeken
De mooie voedselmachine
Supersnel herstel: voer voor fitsters
Een bron van energie
Stadswild: leef als een oermens in de stad
Simple pleasures

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.