Bootcampen op Wereld Waterdag

Zondag was het Wereld Waterdag. Op die dag wordt extra aandacht gevraagd voor de wereldwijde waterproblematiek. Samen met de winnaars van de SodaStream Bootcamp actie werkten wij ons in het zweet op deze Wereld Waterdag. Niet alleen om aandacht te vragen voor de waterproblematiek, maar ook om stil te staan bij ons eigen watergebruik.

Na een korte warming up voerde bootcamp instructor Claartje het tempo op. Squats, lunges met kick, jumping jacks, ze kamen allemaal voorbij. In een sprint estafette streden alle deelnemers ook nog eens in teams tegen elkaar om een SodaStream apparaat. In het kader van duurzaamheid een heel handige aanwinst, want water uit een plastic fles is 1.000 keer duurder dan kraanwater en niet bepaald milieuvriendelijk. Met het apparaat kun je zelf bruisend kraanwater maken en hergebruik je de fles. Een verantwoord alternatief dus en veel minder afval!

Na de sweat sessie volgde de opening van de speciale waterbar die SodaStream in samenwerking met Join The Pipe opende in Stadshart Amstelveen. We deden ons tegoed aan healthy snacks van Lavinia Good Food (dat bananenbrood, yum!) en alle deelnemers gingen naar huis met een goodiebag met daarin onder andere een springtouw, dus als de deelnemers nog niet moe genoeg waren van de bootcamp dan konden ze altijd nog met de 15 minuten springtouw workout aan de slag!

We had fun! En we zijn ook weer wat bewuster van ons watergebruik. Voldoende water drinken, maar wel op een duurzame manier, daar gaan we voor!

Bootcamp Wereld waterdag1
Claartje voert het tempo wat op…

Bootcamp Wereld waterdag2Iedereen sprint erop los in de estafette!

Bootcamp Wereld waterdag5Hmmm, power balls en bananenbrood.

Bootcamp Wereld waterdag6
Alle Glow winnaars op een rij. Ze waren awesome!

Zin in je eigen bootcamp thuis?
Thuis trainen, 4 online platfporms
7 musthave tools voor je workout thuis
Thuis workout

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Afbeelding header: SodaStream

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.