By Kees in Heerenveen

Sinds december is Friesland een hotspot rijker! In Heerenveen is By Kees geopend. Ben je op zoek naar een goede koffie? Of ga je liever healthy lunchen? Bij By Kees is al het lekkers natuurlijk, biologisch en zo eerlijk mogelijk.

Guilt free smullen
Naast de lekkerste latte’s, die zowel met koemelk als met soja- of kokosmelk gemaakt kunnen worden, staan er ook heerlijke smoothies op de kaart. Wil je wat lekkers bij je koffie dan kun je kiezen uit verschillende homemade taarten en andere zoetigheden. Heb je een glutenallergie of eet je vegan? Ga dan voor een taartje van Sharp Sharp Food. By Kees is de enige plek in Friesland waar je van deze taartjes kunt genieten. Er staan ook verschillende sapjes en salades op het menu. Heb je een allergie of specifieke voorkeur, alles kan aangepast worden aan je persoonlijke wensen.

Feel at home
Eigenaresse Shamé Keesman heeft Interior Design gestudeerd en dat zie je duidelijk terug in de zaak. Bij binnenkomst voel je je meteen thuis. Er zijn verschillende kleine zitjes en hoekjes gecreëerd, waardoor je ook wanneer het druk is in de zaak gezellig bij kunt kletsen met je vrienden. Ben je ZZP’er en zoek je een fijne werkplek? By Kees heeft snelle WI-FI en bij de meeste tafels is een stopcontact voor je laptop aanwezig. Nog een cadeautje nodig? Door de hele zaak hangen en staan leuke lifestyle spulletjes die te koop zijn.

By Kees
Vleesmarkt 10, Heerenveen
Facebook: justbyKees
Instagram: justbyKees

maandag t/m zaterdag van 8.00 uur – 18.00 uur
koopzondag van 12.00 uur – 18.00 uur

IMG_6867

By Kees 1

IMG_6868

Meer fijne hotspots:
Holtbar in Groningen
First things first in Nijmegen
Rauw in Rotterdam
Villa Augustus in Dordrecht
Bittersweetz in Den Haag
Meneer Chocola in Scheveningen
The Breakfast Club in Amsterdam

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.