De Keuken van Gastmaal in Utrecht

De Keuken van Gastmaal aan de Utrechtse Biltstraat staat voor puur en eerlijk eten zonder franje. Houten tafels en stoelen, een open keuken, informeel personeel en gewoon een bord met lekker eten. Bij dit wijn en spijs restaurant draait alles om de smaak.

Op de menukaart vind je gerechten van het seizoen, bereid met duurzame vis, biologisch vlees en lokaal verbouwde groenten. Op de wijnkaart prijken veelal natuurlijke wijnen. Pure wijnen met weinig of geen sulfieten, zonder toegevoegde suikers en exogene gisten. Elke gang heeft een vlees, vis en vegetarische optie, maar het paradepaardje is het viergangen groentemenu. Vorig jaar is De Keuken van Gastmaal genomineerd voor het beste vegetarische gerecht van Nederland.

Eigenlijk kwamen we voor het groentemenu, maar gezien de tijd en hoeveelheid ruimte in onze maag nemen we alleen een voor- en hoofdgerecht. Ook al doen ze hier niet aan kunstzinnig opgemaakte borden, de artisjok met aardappel en auberginecrème ziet er feestelijk uit én smaakt heerlijk! Ook het hoofdgerecht, heek met parelgort, spitskool en verveine, is fijn van smaak. De chocoladetaart met frambozencoulis die we voorbij zien komen lonkt maar we zitten écht vol en drinken alleen een kop verse kruidenthee na.

Bij De Keuken van Gastmaal kun je eten zoals het bedoeld is: puur en bereid met creativiteit en smaak. Wij komen zeker nog een keer terug voor het groentemenu!

de keuken van gastmaal

De keuken van gastmaal

De Keuken van Gastmaal
Biltstraat 5
3572 AA Utrecht
tel: 030 – 2334633
www.dekeukenvangastmaal.nl

dinsdag tot en met zondag: 17:30 – 22:00 uur

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.