De leukste sportieve schoencadeaus

Jaaaa, de Sint komt weer naar het land. Of je dit feest nu viert of niet, iets in de schoen doen van je moeder, vriend, bestie, of sportieve BFF is altijd leuk. Maar waar doe je een sporty spice nu een plezier mee? Een beetje inspo voor de leukste sportieve schoencadeaus!

Een workout
Hoe leuk is het om jouw schoenzetter een workout cadeau te doen? Iemand iets anders laten beleven dan zijn of haar reguliere sport. Boek voor samen een yogales, een zwemsessie, een bootcamp training, of ga eens helemaal voor iets anders! Een proefles is vaak zo geboekt en het grootste plezier gegarandeerd! Je zou zelfs nog kunnen gaan voor een maand allerlei workouts proberen.

Massagebal
Oei, wat kunnen de spieren pijnlijk zijn als je veel sport! Maar thuis kun je hier zelf al prima wat aan doen met een trigger point massage bal. Even rollen tegen de muur en je stijve schouder wordt direct losser. Of je heup even aanpakken door op de vloer te rollen. Easy does it en dit cadeautje past prima in de schoen!

Sportsokken
de tijd van saaie witte sportsokken is voorgoed voorbij. Hoe gekker, hoe beter! Heb je het door dat er in sommige sporten een heuse trend gaande is? Star Wars, doodshoofden, een Hawaii print of zelfs speciale kerstsokken? Het kan allemaal. Mijn favo merk is Stance en de meest hysterische, leukste en fijnste sokken daarvan vind je in de winkel, maar natuurlijk ook lekker makkelijk online!

Saunabezoekje
Rust is ook trainen. En jezelf en je spieren goed verzorgen is belangrijk voor jouw sporty spice. Maar veel mensen gunnen zichzelf daar de tijd niet voor of verwaarlozen dat onderdeel een beetje. Zonde! Dus wat als jij (euh Sint) nu eens een handje helpt. Een bon voor een saunabezoekje is een prima stok achter de deur om eens een dag rust in te plannen. Zennnn!

Bidon
Eerlijk is eerlijk, bidons heb je als sporter nooit genoeg! Ze zijn regelmatig aan vervanging toe – al is het alleen maar vanwege de hygiëne. Bovendien raken ze vaak kwijt of blijven ze regelmatig achter in de gym. Kortom, een workout warrior heeft deze altijd nodig!

Sportsnacks
Klein Sint-budgetje? Wat dacht je van een paar lekkere sportsnacks in de schoen in plaats van de gewone chocoletter, zak pepernoten of fondantmuizen? Met een lekker proteïne bar, leuk ingepakt zakje noten met gedroogd fruit of een zelfgebakken sportsnack krijg je iedere sportliefhebber blij!

Genoeg inspiratie? Aan de slag dan sportieve Sint!

Lees ook:
Let’s go outside! Deze workout doe je lekker zelf.
5 core favorieten
6 push up variaties
Medicine ball workout: 7 must try oefeningen
5 oefeningen voor sterke armen
Lekker squatten: zes oefeningen

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.