Deze extra’s kun je goed gebruiken in je sporttas

We lieten je al eens zien wat er in onze sporttas zit. Je neemt natuurlijk van alles mee naar de gym om je workout goed door te komen. Maar het is ook handig om een aantal extra’s in je tas te stoppen. Als back up, of gewoon omdat het handig is om dat standaard in je tas te hebben. Want eerlijk, we vergeten allemaal wel eens wat toch? We geven je een paar essentials die je goed kunt gebruiken in je sporttas!

Sokken
Dat is nu zoiets wat wij in ieder geval vaak vergeten in te pakken: sportsokken! Dus zit er altijd – ja altijd – een extra paar sokken in onze tas. Want je kent het vast: in jurkje naar de gym na je werk, inclusief panty, en dan geen sokken bij je! In je panty sporten is niet zo handig, dus zorg nu maar gewoon voor een ‘standaard’ paar sokken in je tas. Reservesokken to the rescue!

Tape en pleisters
Tape en pleisters zijn altijd handig om bij je te hebben. Want die snee in je vinger of die blaar op je hand of voet afplakken zorgt ervoor dat je tóch gewoon je workout door kunt zetten en de gewichten kunt blijven liften. In een klein bakje of druk-en-sluit-zakje houd je ze netjes en geordend bij elkaar. Tape it up!

Paracetamol
Iedereen kent het wel: drukke werkdag, snel op weg naar de gym en onderweg kom je er achter dat je toch wel hoofdpijn van deze dag hebt gekregen. Als je dan gaat sporten kan het twee kanten op: ofwel je hoofdpijn verdwijnt door het sporten en voelt je instant beter, ofwel het was toch niet zo’n goed plan om te gaan. In ieder geval geval is het altijd de moeite waard om het te proberen. Bij ons levert het in 9 van de 10 gevallen een frisser hoofd op. Dus onze tip: paracetamolletje erin en gaan! Maar dan moet je die dus wel bij je hebben.

Mascara
Zo, die workout was zo heftig, dat je geëindigd bent met een rood hoofd en je mascara op je wangen. En nu had je net nog afgesproken om door te gaan voor een koffie of lunchafspraak… No problem, want met een mascara standaard in je sporttas zorg je ervoor dat je na het sporten altijd weer good-to-go bent. Oude eraf vegen en nieuwe erop. Klaaaaaar!

Elastiekjes en speldjes
Speldjes en elastiekjes, ben jij ze ook altijd kwijt? Wij wel! Dus hebben we altijd een standaard setje in de tas zitten. En gek genoeg zijn we eens in de zoveel tijd toch ook weer door die extra voorraad heen… ;-) Dus eens in de zoveel tijd komt er weer een nieuw pakje in de tas, zodat we nooit misgrijpen. Want haren in je gezicht tijdens je workout? Nee liever niet!

Wegwerp washandjes
We gaven ‘m al als lifehack voor als je een dag buiten doorbrengt, maar dit is in onze sporttas ook een vast item: een pakje natte washandjes. Niets bijzonders, gewoon van de drogist. Geen tijd om te douchen na je workout? Snel nog even door naar die vriendin? Of toch onverwacht een hapje eten met je sport buddies? Die simpele washandjes geven je supersnel een fris gevoel!

Geurtje
Heb je die washandjes kunnen gebruiken of toch nog even een snelle douche kunnen pakken? Dan is de finishing touch natuurlijk een lekker geurtje. Een miniflesje parfum (of tip: een monstertje) is dus superhandig om ervoor te zorgen dat je écht helemaal lekker fris en fruitig ruikt en zo weer doorkan naar je volgende activiteiten. Go!

Welke extra’s heb jij altijd als back up in je sporttas zitten?

sporttas workout training park

Lees ook:
Wat zijn jouw sportieve doelen?
Waarom ik graag samen sport
Het hardlopen na een tijdje weer oppakken? Zo doe je dat!
Waarom je juist wel moet gaan hardlopen in de herfst

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

 

Tags from the story
, , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.