5 x #Fitspiration

Je hoeft maar online te kijken of de motivatie en inspiratie ligt voor het oprapen. Dat maakt het soms net even wat makkelijker om van de bank af te komen toch? Er zijn inmiddels vele sites, blogs, Instagram accounts en andere manieren om jezelf van een flinke portie online fitspiration te voorzien. Onze favorieten van dit moment? We delen ze met je. Get inspired!

 • Hip & Healthy
  foto 5Op het Britse hipandhealthy.com vind je niet alleen de meest fashionable sportswear, maar ook inspiratie over sport, gezondheid en eten. Oprichtster Sadie werkte als journalist bij vooraanstaande titels als  Vogue en Brides. Ze had altijd de ambitie om voor een cool & stylish magazine te werken op het gebied van gezondheid en welzijn, maar kon het in Engeland niet vinden. Dus startte ze haar eigen online magazine! Vanaf dat moment helpt ze je ‘the best version of yourself’ te worden!
 • Fitgirlcode
  foto 3Fit girls Christel & Aranka begonnen hun #fitgirlcode avontuur op Instagram. Binnen no time werden ze zó populair dat het starten van de site Fitgirlcode.com bijna niet kon uitblijven… Inmiddels bestaat het Fitgirlcode-team uit meerdere dames en inspireren ze dagelijks duizenden vrouwen die fit girls willen worden of blijven. Challenges, sport, mode en recepten, je dagelijkse portie motivatie is bij deze girls nooit ver weg!
 • Fit Dutchies
  foto 2(1)
  Toen Jordi van Fit Dutchies begon aan zijn eigen fit journey wilde hij graag een voorbeeld nemen aan andere fitte Nederlanders. Een zoektocht op Instagram leverde niet zo veel op, dus startte hij zijn eigen @fitdutchies account om fitte Nederlanders te verenigen. Behalve een succesvol Instagram account is er inmiddels ook een website waar je inspiratie kunt vinden om fit te worden én te blijven. Niet alleen sportmotivatie, maar ook sportswear en recepten kan elke ‘fit Dutchie’ er vinden!
 • WorkThatEs
  foto 4Ze is niet alleen onze GL2R crew buddy, maar ook fitspiration girl! Esmée schotelt je een aantal keren per week motivatie voor via haar fitspiration blog WorkThatEs.nl. Ze is begonnen met gezond leven, zonder opleiding en zonder begeleiding en vanuit haar eigenlijk persoonlijke ervaringen wil ze laten zien dat dit voor iedereen binnen handbereik is. Persoonlijke verhalen, shopping, training, boeken en muziek, je vindt het allemaal. Voldoende motivatie om je ass/es in beweging te krijgen!
 • Fitwithashley
  foto 1
  Nog zo’n fit chick! Ashley verspreidt zoveel online energie dat je niet meer stil kunt blijven zitten. Op fitmetashley.nl vind je alles voor een gezonde levensstijl. Terwijl veel bloggers vanuit louter persoonlijke ervaringen hun motivatie delen, combineert Ashley dit ook met haar vakinhoudelijke achtergrond. Ze heeft een sportopleiding gedaan, studeert fysiotherapie en heeft zich gespecialiseerd in sportvoeding. Haar motto? Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen!

Waar vind jij je #fitspiration?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.