Food festivals 2014

Met Rollende Keukens, het Dutch Raw Food Festival en het Food Truck Festival Trek net achter de rug heb je jouw foodie-hart weer sneller kunnen laten kloppen. Heb je deze food festivals gemist? Niet getreurd, er liggen nog veel meer heerlijke food festivals in het verschiet!

EkoTown – Amsterdam, 21-22 juni 201
EkoTown is een biologisch lifestyle festival. Twee dagen lang staat het Amsterdamse Bos in het teken van gezonde en biologische lifestyle. Het gaat niet alleen over eten, ook kun je de dag in ‘het dorp’ actief beginnen met yoga- of bootcamplessen. Muziek, eten, lezingen, sport, leuks voor de kids, EkoTown is een compleet pop-up dorp waar je van alles vindt voor een bio & healthy lifestyle!

Viva Las Vega’s Festival – Amsterdam, 29 juni 2014
We voorspelden het al eerder: de opmars van groenten lijkt niet te stoppen en steeds meer mensen gaan op zoek naar alternatieve eiwitbronnen. Plantaardig eten is hip! Wil jij je onderdompelen in de wereld van vegetarisch of veganistisch eten? Dan is het Viva Las Vega’s Food Festival, dat dit jaar voor de vierde keer wordt gehouden, een aanrader. Met een zeer divers programma en een 100% plantaardig pop-up restaurant, zet het festival wat moois neer dit jaar!

Food Unplugged – Ede, 12 juli 2014
From farm to table, dat dekt eigenlijk helemaal de lading waar Food Unplugged over gaat. Met een fietstour langs de lokale boeren, workshops en een eat-in met lokale producten (uit heel Nederland) kun je de herkomst van de producten ruiken, proeven en voelen. Food Unplugged vindt dit jaar voor de eerste keer plaats. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend foodfestival wordt om de schijnwerpers te zetten op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke cateraars.

FoodFestival – Delft, 21 september 2014
Zoek je een kleinschalig festival? Dan is FoodFestival Delft misschien wat voor jou. Het FoodFestival, dat dit jaar voor de eerste keer plaatsvindt, staat in het teken van gezond eten en is voor iedereen die een gezonde levensstijl belangrijk vindt of daarmee wil kennismaken. Naast het doorlopende programma zijn er diverse workshops en lezingen. Het motto: Gezond eten houdt je fit!

Rotterdamse Kost – Rotterdam, 18-21 september 2014
We gaan voor lokaal! Ook dat is een niet te missen beweging in food land. Rotterdamse Kost was niet voor niets een van de hoogtepunten van het World Food Festival 2013 in Rotterdam. Lokale chefs en producenten brachten typisch Rotterdamse gerechten en snacks aan de man/vrouw. Dankzij het succes keert Rotterdamse Kost ook dit jaar terug. Rotterdamse Kost biedt je het beste van Rotterdam op culinair, cultureel en muzikaal gebied. 

Food festivals VLV

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.