Spitskool met zalm

Deze lichte maaltijd heb je binnen 15 minuten klaar. Ideaal voor als je ’s avonds hebt gesport en snel een gezonde maaltijd op tafel wilt. En nog superlekker ook!

Hak de ui en knoflook fijn. Maak de spitskool schoon en snijd fijn. Fruit de ui samen met de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de spitskool en kokosmelk toe. Wanneer de kool geslonken is doe je de zalmsnippers erbij. Laat een paar minuten smoren met het deksel op de pan en breng op smaak met peper en zout.

Shoppinglist (voor 2 personen)
– 1 spitskool
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 200 gram gerookte zalmsnippers
– 150 ml kokosmelk
– peper en zout
– olijfolie

Dit recept komt uit Oergondisch genieten van Ria Penders & Yvonne van Stigt. 

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *