Wortel-gember-appelsap

Met een vers geperst sapje begin je je dag goed. Ik ben erg fan van de slow juicer en gebruik al jaren de Versapers. Het voordeel van een slow juicer ten opzichte van een blender en sapcentrifuge is dat vezels en de meeste vitamines en mineralen in groenten en fruit bewaard blijven. De motor wordt niet heet en maalt het groente en fruit niet fijn, maar ‘kneust’ het. Wortel-gember-appel is een van mijn favoriete sapjes, vooral als het kouder wordt. De gember verwarmt je lichaam en is goed voor je vertering.

Snijd de wortels, appel en een klein stukje (ongeveer 1-2cm) van de gemberwortel in stukken en doe ze in de juicer. Voeg een paar blaadjes verse munt voor een extra frisse smaak. Liever een spicy twist? Ga voor basilicum of rozemarijn. Rozemarijn is een ultiem reinigingsmiddel voor je lever! Gebruik een klein beetje vanwege de sterke smaak. Cheers!

Shoppinglist
3 wortels
1 appel
gember
verse munt, basilicum of rozemarijn

wortel-gember-appelsap

The following two tabs change content below.
Kasia Vermaire is food & health coach en Nederlands eerste vrouwelijke theesommelier. Ze studeerde Health & Science, Sports & Nutrition en Metabolic Typing en deelt op Glow haar favoriete workouts en recepten.

Laatste berichten van Kasia Vermaire (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *