Fun to run + winactie

Wil je graag beginnen met hardlopen, maar heb je geen idee hoe? Of begin je steeds, maar belanden je hardloopschoenen na een aantal weken achterin de kast? Dan is het boekje Fun to Run van Natascha Klootsema misschien iets voor jou.

Onze eerste stappen op hardloopschoenen kunnen wij ons nog goed herinneren. Want wat waren die eerste kilometers zwaar. Na elk rondje kwamen we met een knalrood hoofd weer thuis. Supertrots waren we toen we voor het eerst 5 kilometer en later 10 kilometer achter elkaar konden lopen, zonder te stoppen. En we weten maar al te goed hoe fijn het is om voor die eerste kilometers advies te krijgen.

In het boekje Fun to Run vind je alle tips die je maar kunt bedenken die handig zijn voor beginnende lopers: voor je hardloopoutfit, hoe je gemotiveerd blijft, hoe je het beste kunt opbouwen, je ademhaling, noem maar op. En het boekje ziet er ook nog eens gezellig uit met grappige illustraties en openhartige columns van de schrijfster. Het boek begint met 25 redenen om hard te lopen en met de bonusreden zijn wij het grondig eens: hardlopen is een liefde voor het leven. Een liefde die langzaam moet groeien, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt nooit meer overgaat.

En wij gunnen jullie natuurlijk alle liefde van de wereld. Daarom geven we 3 exemplaren van Fun to Run weg. Kijk op onze Facebookpagina hoe je kans maakt.

Op de site funtorun.nl vind je meer handige tips. Het boekje kost €14,99 en kun je hier bestellen.

fun to run

Meer hardlopen:
Samen trainen met Evy
3 x goede stretches voor hardlopers
Rustig hardlopen? 6 tips
Weinig tijd? Doe een 15 minuten run
Beginnen met hardlopen? 5 tips voor je eerste stap

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.