Winners flowers: wie verdient een bos gladiolen?

Je kent ze vast van de wandelvierdaagse in Nijmegen. Of misschien haal je ze wel eens bij de bloemenwinkel voor thuis, of geef je ze cadeau aan iemand die je wilt opvrolijken: gladiolen! Gladiolen bestaan al sinds de Romeinse tijd en zijn symbool voor kracht en overwinning. En wij willen kracht en overwinning graag belonen!

Gladiolen
De bloemen vallen op door hun grootte, ze kunnen wel een meter lang worden. Het kleurenpalet is al even indrukwekkend; van fris wit tot felroze, van lichtgeel tot donkerpaars. Wil je indruk maken? Dan zit je met een kleurig boeket gladiolen wel goed!

Winnen: 5 boeketten
Vroeger werd de winnaar van een heroïsch gevecht onder luid gejoel bedolven onder de gladiolen. Wij vinden dat iedereen een winnaar kan zijn! En daarom geven we vijf stralende boeketten gladiolen weg. Het is de ideale bloem om sportieve prestaties mee te belonen. Dus of het nu gaat om een eerste 5 kilometer hardlopen of  het volbrengen van een bijzondere sportwedstrijd, een nieuwe sportieve start na een moeilijke tijd of de zoveelste training in de sportschool… Jij bepaalt jouw winnaar!

Wie is jouw winnaar?
Dus… Ken je iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd of nog gaat leveren? Wie verdient volgens jou een winnaarsboeket? Laat het ons weten via Facebook of in de comments hieronder en misschien verrassen wij jouw winnaar met een schitterend boeket gladiolen! Het gezegde “de dood of de gladiolen” dopen wij voor deze gelegenheid om tot “de Glow en de gladiolen”. May the odds be ever in your favor!

In samenwerking met de gladiolenkwekers biedt bloemist en gepassioneerd hardloper Robert van Luijpen (Natuurlijk Bloemen in Rotterdam) de boeketten aan. Zij zijn moedigen met deze actie sportieve prestaties graag aan! Inspiratie en tips nodig op het gebied van bloemen? Hier vind je genoeg voor 365 dagen bloemen per jaar!

DSC_0495

DSC_0465

PSF_Gladiolus (1)Onderste afbeelding via Pure Seasonal Flowers.  

Tags from the story
, , , ,

9 Comments

  • Wat een super tof initiatief! Ik zou graag mijn schoonzus een bos gladiolen willen geven. Sinds februari zijn we actief aan het trainen; bootcamp & circuittrainingen. Zij motiveert mij altijd. Voor, tijdens én na de training. Ben heel blij met haar, ze is een fantastische schoonzus en sportmaatje en we hebben samen sinds februari al veel bereikt.

  • Wat een leuke actie! Ik zou graag mijn vriend bedanken met een bos gladiolen. Hij is mijn absolute winnaar! Hij is niet alleen de allerbeste supporter die ik me maar kan wensen (als ik terugkom van 2,5uur training voor de marathon, haalt hij heerlijke ontbijtjes en masseert alle kramp uit mijn schouders) maar hij traint zelf ook hartstikke hard voor de kwart triatlon van Barcelona. Mijn held!

  • Gaaf! Mijn zus is mijn absolute winnaar, na het krijgen van 2 Kids nu 15 kilo afgevallen en begonnen met hardlopen, eerst 1 min dribbelen, 2 min wandelen, nu al op naar haar eerste 8km running event! #supertrots #glow

  • M’n lief is mijn winnaar. Hij werkt zich elke dag uit de naad in de sportschool (hij is nu al in de sportschool! Zo vroeg sport hij elke keer). Hij heeft in een korte tijd enorm veel vooruitgang geboekt! Echt petje af daarvoor want dat is echt heel moeilijk. Naast dat hij een fannatieke bodybuilder is, is hij ook nog eens de beste kok die ik maar kan wensen:) Hij houdt wel elke gram bij; alles moet gewogen worden om te voldoen aan zijn caloriebehoefte, eiwitten, koolhydraten en vetten maar hij maakt echt de meest lekkere en gezonde dingen! Naast dat hij zelf zo goed bezig is, helpt hij mij ook. Hij is mijn grootste inspiratie en motivatie en hij steunt me enorm. Ik kan veel van hem leren! Als het even niet zo goed gaat, is hij degene die me er weer uit haalt. Hij sleept me naar de sportschool als ik t even niet meer zie zitten en daar ben ik hem super dankbaar voor. Hij leert me nieuwe oefeningen, het is nooit saai! Hij verdient een bos gladiolen want het is een winnaar, mijn winnaar!

  • Oh wat een leuke actie. Ik zou graag mijn schoonvader nomineren die mij inspireerde te gaan hardlopen en twee jaar geleden de marathon met mij liep. Zonder hem was ik de finish niet over gekomen.

  • Mooie bloemen zijn het zeg! Mijn zus omdat ze met mij meegaat naar de sportschool en 21 september de ladiesride gaat doen. Daarnaast zelia, omdat ze traint om niet weer laatste te zijn bij de halve marathon van Eindhoven en daarna zich gaat voorbereiden op de marathon van Parijs. Ze is mijn steun op afstand.

  • Wat gaaf dat je schoonvader jou zo geïnspireerd heeft Lindsey! Dankzij jou krijgt hij één van de vijf bossen. Stuur ons per mail even zijn adresgegevens, dan zorgen we dat het in orde komt. Keep on running!

  • We snappen dat je super trots bent op je zus Eefje, mooie prestatie! Stuur ons per mail even haar adresgegevens en dan zorgen we ervoor dat zij binnenkort een bos winners flowers in de vaas kan zetten!

  • Wat fijn, zo’n motiverende schoonzus! Super leuk dat jullie samen trainen Eva. Jouw schoonzus wordt verblijd met een prachtige bos gladiolen. Stuur ons per mail haar adresgegevens en dan komt de bos haar kant op. Keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.