Glasnoedels salade met groente en cashews

Een makkelijke avondmaaltijd, maar ook lekker als lunch. Dus als je slim bent maak je een extra portie, dan bespaar je tijd in de keuken én geniet je dubbel van deze heerlijke glasnoedels salade.

Bereid de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de gember fijn en snijd de bosuitjes, paprika’s en komkommer fijn. Doe de gesneden groente samen met de gember in een kom. Voeg een snuf rode chilipeper toe en meng het geheel met 4 eetlepels limoensap. Laat dit zo’n 5 minuten intrekken. Voeg de glasnoedels als ze gaar zijn toe aan de groenten en meng met de sojasaus. Verdeel de glasnoedels salade over 2 kommen en garneer met de koriander en cashewnoten. Enjoy!

Shopping list (2 porties)
100 gram glasnoedels
1 rode paprika
1 gele paprika
2 bosuitjes
1 limoen
1/2 komkommer
1 cm verse gember
2 el sojasaus
handje ongezouten cashewnoten (of pinda’s)
koriander
rode chilipeper uit de molen

glasnoodles
Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *