Glow Magazine stopt!

Jarenlang vond je op Glow Magazine blogs, artikelen, informatie en recepten voor een healthy & happy lifestyle. Met heel veel plezier deelde ik – eerst met Nienke en later alleen – mijn passie voor gezondheid en sport, alles met als doel om jou te bewegen; te motiveren en inspireren!

Dat doel is niet veranderd, maar de tijd en mijn werk wel. Het lukt me al een tijd niet meer om Glow Mag bij te houden naast mijn communicatiebureau. Ik vond het moeilijk om het gelijk al los te laten en hield het daarom nog vast aan een draadje, wetende dat het moment eraan zat te komen om er een punt achter te zetten. Het is tijd om dat punt te zetten, het is tijd om verder te gaan en Glow Mag achter te laten. Binnen nu en een maand ongeveer zal glowmag.nl uit de lucht zijn en dat geldt ook voor de social media kanalen.

Bedankt voor het lezen, bedankt voor het plezier, bedankt voor de mooie momenten.
BEDANKT! AND REMEMBER: LIFE IS ALL ABOUT BEING HEALTHY AND HAVING FUN.

 

The following two tabs change content below.

Madelon Baans

Madelon is partner van Glow, zelfstandig communicatie professional op gebied van sport & gezondheid, oud olympisch zwemster en schrijft graag over haar passie voor sport, gezondheid en gezond & lekker eten.

7 Comments

  • Met plezier artikelen gelezen. Heeft bijgedragen aan mijn eerste stappen naar een sportieve levensstijl. Bedankt!

  • Wat jammer, maar begrijpelijk. Dankjewel voor je inspirerende tips en veel succes met he communicatiebureau!

  • Wat jammer, maar begrijpelijk. Het einde van iets is het begin van een ander pad. Eerst met Nienke eb later jij alleen. Ik heb altijd met plezier de posts, blogs, artikelen en tips gelezen. De inhoud, de lay-out, de foto’s zijn altijd met zoveel smaak en passie gevuld, heerlijk om me er in te dompelen. Het ga je goed!

  • Heel begrijpelijk! Jullie hebben mij ook zeker geïnspireerd! Succes met alles!

  • Hey Maddy, een logisch besluit, maar wel jammer. Heb nog steeds een aantal recepten op mijn leeslijstje staan waar ik regelmatig gebruik van maak. Dank je (en Nienke) voor de enthousiaste verhalen over sport, kleding en eten en drinken.

    Anne

  • Altijd genoten van jullie posts. Nu nog snel even wat recepten uitprinten. Bedankt en succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.