GLOW2NYC COUNTDOWN: 91 DAYS

Na de gezellige week van Nienke waarin we ook weer nieuwe foto’s maakten voor Glow, zijn we ‘zomaar’ een week dichter bij de NYC marathon. Week 5 van ons trainingsschema alweer. Time flies!

Maandag
Ik begin de dag met een nieuwe smoothie. En die was heerlijk! Het recept komt morgen op de site, dus stay tuned! Ik verklap vast dat het geen recept is voor ‘smoothiegroentjes’! Ik heb een drukke werkdag en ik ben blij dat ik binnen zit, want het water komt met bakken uit de lucht. Op maandagavond ga ik vaak naar hot yoga en ik moet door een uitgevallen trein extra haasten. Ik haal het nét en kan gelijk de zen modus in.

bieten smoothie

Dinsdag
Er staat een tempoduurloop op het programma en de wekker gaat om 5.00 uur af. Voor het eerst stap ik weer in het donker naar buiten, meh! Hoewel ik een echte earlybird ben is dit toch even wennen… Ik woon in het centrum van Rotterdam en kom op het eerste deel van mijn route veel kroeggangers tegen. Ze roepen wat en ik ren na een snelle “ook goedemorgen” zo snel mogelijk door. Ik haast me naar mijn werk na de training en doe ’s avonds boodschappen. Moet ook gebeuren.

foto 2(26)

Woensdag
Ik werk een dagje thuis, heerlijk vind ik dat! Ik heb veel telefonische afspraken en het is eigenlijk een drukkere dag dan ik had verwacht, maar ik weet toch nog een core en benen kwartier met de NTC app in te plannen. ’s Avonds gaan we op bezoek bij mijn oud-tante, ze is al 100!

foto(77)

Als ik thuiskom ben ik best moe. We plaatsen de oproep om mee te doen met de Nike+ Chase Summer challenge. Er komen zó veel leuke en enthousiaste reacties binnen dat ik weer helemaal energiek word. Met als gevolg: ik kan de slaap niet vatten…

foto(76)

Donderdag
Donderdag = intervaldag. Oei, mentaal heb ik het zwaar. Ik heb geen zin en kan me er niet toe zetten om écht tot het uiterste te gaan. Al met al loop ik toch nog aardige tijden en maakt de prachtige zonsopgang dat ik mijn zin voor de rest van de dag wél vind! Ik spring op de fiets naar mijn werk want het is prachtig weer.

foto 4(8)

De werkdag is lang en ik fiets pas laat Rotterdam weer in. Sander eet niet thuis en ik trakteer mezelf op sushi op het balkon. Genietmomentje! ’s Avonds ben ik helemaal uitgeteld en duik ik op tijd mijn bed in.

foto 1(31)

Vrijdag
Ik was van plan te gaan zwemmen maar besluit toch maar een dagje rust te houden. Ik heb afspraken voor Glow en werk wat. We hebben al zeven #crewglowmagnl teams voor de Chase Summer challenge van Nike+. Hoe gaaf?! We eten ’s avonds bij één van onze favo veggie spots in Rotterdam: Spirit. Behalve een enorme keuze in eten hebben ze het aller- allerlekkerste wortel-gember sap. Yummm!

foto 2(27)

Sinds kort hebben ze ook ijs (vegan en suikervrij) dus een klein ijsje gaat er nog wel in na het eten. Mijn favo smaak? Wortel-gember ijs. I kid you not!

foto 3(16)

Zaterdag
Tijd voor de wekelijkse duurloop! Samen met Erwin loop ik 24 kilometer door mooi, maar benauwd Rotterdam. Het is af en toe best een beetje afzien, maar dat hoort erbij. De duurlopen gaan mij moeilijker af dan de interval- en tempotrainingen. Juist goed om te trainen dus. Inmiddels is duidelijk dat we het achtste en laatste #crewglowmagnl team kunnen samenstellen voor de challenge. Cool! De rest van de dag werk ik heerlijk in mijn joggingbroek aan artikelen voor Glow. ’s Avonds gaan we uit eten met vrienden, gezellig!

foto(78)

Zondag
We starten de dag met een ontbijt plus film bij ons favoriete filmhuis: LantarenVenster. We zien de nieuwste Woody Allen film, Magic In The Moonlight; een echte feelgood movie!

foto 1(32)

Daarna drinken we koffie op het terras, doen we wat boodschapjes en relaxen we nog wat thuis. Wat een heerlijke dag om de week weer mee af te sluiten!

foto 4(10)

Nienke en ik houden je wekelijks op de hoogte van onze weg naar de NYC marathon die we op 2 november lopen voor Stichting Het Vergeten Kind. Jullie reacties, likes en shares zijn onze motivatie en inspiratie. Thanks & stay tuned! Wil je ons sponsoren voor Het Vergeten Kind? Dat kan hier!

The following two tabs change content below.

Madelon Baans

Madelon is partner van Glow, zelfstandig communicatie professional op gebied van sport & gezondheid, oud olympisch zwemster en schrijft graag over haar passie voor sport, gezondheid en gezond & lekker eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.