Glow Run: win 2 startbewijzen

Een echte Glow Run, hoe tof is dat? Na een succesvolle eerste editie is op vrijdag 15 mei de tweede Glow Run op het strand van Scheveningen. De 5 km fun run is één groot glow in de dark avontuur en wordt afgesloten met een black-light afterparty.

Vanaf het The Hague Beachstadium ren je in het donker naar de pier en terug. Vlak voor het startschot zorgt een explosie van glow in the dark verf voor een spectaculair gezicht. Tijdens de run word je verrast met speciale lichteffecten en opzwepende muziek. Als je de lichtgevende finish hebt bereikt halen Haagse DJ’s zoals de Tailors, LarryKoek en Double U-V alles uit de kast voor de black-light afterparty.

Een ticket kost € 26,-. Naast een startbewijs krijg je een goedgevulde goodiebag met t-shirt en glow in the dark accessoires én heb je toegang tot de black-light afterparty. Liever alleen feesten? Dat kan ook. Early birds betalen € 7,50 om deelnemers aan te moedigen vanaf de tribune en mee te feesten met alle finishers. Van elke ticket gaat één euro naar het Prinses Beatrix Spierfonds.

Winactie
Voor deze spectaculaire run op het strand van Scheveningen mogen wij 2 x 2 tickets weggeven. Wil jij kans maken op een ticket en samen met je running buddy meedoen? Like onze Facebookpagina en vertel hier wie jij meeneemt naar de Glow Run en waarom jullie dit event niet willen missen. Volgende week worden de winnaars bekend gemaakt!

Glow Run
Datum: vrijdag 15 mei 2015
Tijd: vanaf 19.30 uur
Plaats: Scheveningen
Afstand: 5 km
Kosten: € 26,- (inclusief goodiebag met t-shirt en lichtgevende accessoires en toegang tot de black-light afterparty)
Meer informatie via Facebook of op www.glow-run.nl

glow run

Goed voorbereid naar de start? Lees deze artikelen:
Beginnen met hardlopen? 5 tips voor je eerste stap
9 tips voor race day
Sneller hardlopen? 5 verrassende tips
5 headphones om mee hard te lopen

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, , ,

3 Comments

  • Mijn zusje is mijn hardlooppartner in crime. We hebben nog nooit een glow in the dark run gedaan.
    Vorig jaar hebben we geen runs gedaan, omdat ik in verwachting was. Dus dit is dan meteen super om te doen. Het is een paar dagen na haar verjaardag, zou een leuk cadeau voor haar zijn.

  • Ik zou heel graag samen willen lopen met mijn vriendinnetje Kimberly. Ze is net begonnen met hardlopen en wil heel graag een 5km wedstrijd lopen binnenkort. Zelf ben ik vorig jaar geblesseerd geraakt tijdens de training voor de Amsterdam Marathon en ben nu net begonnen met weer langzaam opbouwen. Deze wedstrijd zou dus super zijn om samen te lopen.

  • Nog nooit aan meegedaan,ik zou het wel graag willen.
    Ben niet zo’n avondloper dus laten we het maar proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.