Bye bye cadeau stress: scoor nu al goedkoop je sports gear!

De feestmaand staat voor de deur. Help! Dit betekent namelijk ook dat we ook weer na moeten gaan denken over cadeautjes. Want als je er op tijd bij bent scheelt dat een hoop stress. Is die last minute cadeau stress iets té herkenbaar?… Dan is dit je wake up call! Begin nu vast met scoren, dan zitten je vrienden er tijdens de feestdagen al sportief bij. En des te leuker als dit ook nog kan voor leuke prijsjes…

Waar maak jij je fit friends of trainingsmaatjes het gelukkigst mee? Precies, sports gear! De meeste sportliefhebbers hebben hiervan nooit voldoende in hun kast. Ik in ieder geval niet, wat jij? Daarom begin ik altijd al in november met het scoren van leuke cadeaus. Black Friday gemist? Geen zorgen, want bij Zalando Lounge scoor je altijd goedkoop de tofste items, bijvoorbeeld in de nieuwste Nike actie die eraan komt.

Zalando Lounge? Jawel ‘het zusje van’ werkt met dagelijkse aanbiedingen tot 75% korting. Dat is nog eens de moeite waard. Je betaalt wel altijd verzendkosten, maar hee, dan nog ben je stukken goedkoper uit. Ik heb al wel gemerkt dat je er snel bij moet zijn. Dus ik houd de aankomende acties goed in de gaten, zet een reminder als ik iets interessant vind en scoor dan ‘for time’ de dingen die ik op het oog heb. Easy!

Oké, wat heeft een fit friend nu eigenlijk allemaal nodig? Een beetje inspiratie voor jouw decembercadeaus.

Tight
Basics first! De tights van Nike behoren tot de allerbeste, dus met een fijne tight maak je elke chick blij. Of je scoort er gelijk twee… #twinningiswinning. Bovendien zit zo’n tight niet alleen fijn bij het sporten, maar ook tijdens het kijken van de kersfilm op de bank!

Top
Een tight is niets zonder top en heel eerlijk? Van tops heb je écht nooit genoeg. Je wilt lekker kunnen afwisselen, dus een extra exemplaar is altijd welkom. Een ook de mannen maak je blij met een fijn sportshirt.

Sportbeha
Af en toe moet je eens goed door je collectie heen en constateren dat sommige exemplaren echt aan vervanging toe zijn… Toch? Prima reden om een nieuwe te kopen of om je vriendin te verrassen.

Sokken
De tijd van onzichtbare sokken is in de sportwereld al lang voorbij hoor; ze mogen gezien worden. Voor een spetterend kerstcadeau ga je natuurlijk voor een fleurig paar!

Op 28 november start de Nike performance dames campagne en begin december kun je nog een Nike shoes sale tegemoet zien. Wat ga jij scoren voor de feestmaand?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Zalando Lounge.

Beeld: Vivienne Magalie Photography

En dan lekker sporten in je nieuwe kleding:
Wedstrijd preps: dit zijn mijn tips!
Hardlopen: mijn favoriete intervaltrainingen
Zo wordt zwemmen nóg leuker
Fit blijven tijdens vakantie? Ga wandelen!
10 geboden voor de beginnende CrossFitter

Blijf up-to-date en volg Glow op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.