Win! 3×2 Honor kaarten voor de uitverkochte Harbour Run

Rennen langs schepen en kranen, over containers klimmen en obstakels bedwingen… En dat allemaal in de Rotterdamse haven. Haventerreinen en kades die normaal niet toegankelijk zijn vormen op zondag 11 oktober het terrein van de spectaculaire Harbour Run. Het meest gedurfde obstakel? Het ‘For The Brave’obstakel van Honor. Ben jij brave genoeg? Grijp nu je kans om kaarten te winnen voor dit uitverkochte event!

For The Brave-obstakel
Honor daagt jou uit om ‘hun’ obstakel te overwinnen. Het belooft een uitdaging te worden, want je moet er overheen, onderdoor én doorheen klimmen. Heb je het overwonnen? De camera’s leggen het haarfijn vast, dus online vind je jouw actie terug. Selfie time! :-)

25 obstakels
Honor is dit jaar voor het eerst trotse sponsor van één van de obstakels van het 10 kilometer lange parcours. Wees niet bang dat je daarna nog niet moe genoeg bent, want er zitten nog 24 andere obstakels in deze spectaculaire run. Dat wordt rennen, klimmen en klauteren!

Uitverkocht? Winnen!
Met 4.000 deelnemers is de derde editie van de Harbour Run volledig uitverkocht, maar samen met Honor geven wij nog 3×2 (=6!) kaarten weg! Dus, team up met je beste vriend of vriendin, familielid of collega en laat zien dat jullie brave genoeg zijn voor deze uitdaging. Een unieke ervaring en big fun gegarandeerd… Wil je met een hele vriendengroep, gym squad of werkteam je braveness tonen? Dan kun je ook kans maken op meerdere kaarten. Extra tof: winnaars krijgen een Honor shirt én een Harbour Run shirt.

Meedoen
Meedoen is simpel. Laat ons op Facebook weten waarom jij brave genoeg bent om deze kaarten te winnen. Geef aan hoeveel kaarten je wilt winnen en tag de mensen met wie je wilt meedoen. En dan… Duimen dat je als lucky winner uit de hoge hoed komt! Geen Facebook? Geen nood! Laat dan een reactie achter onder dit artikel.

Details
Meedoen kan tot en met 4 oktober 12.00 uur. Als je gewonnen hebt krijg je een persoonlijk bericht via Facebook, of een e-mail indien je hieronder gereageerd hebt.

Wanneer: zondag 11 oktober
Waar: Rotterdamse Waalhaven
Start parcours: hoofdkantoor van Broekman Logistics (Waalhaven Zuidzijde, Rotterdam)
Tijdstip: vanaf 13.00 uur

Deze actie is in samenwerking met Honor. #forthebrave

Insta2

Lees ook:
Sterke benen? Jump!
5 core favorieten
6 push up variaties
5 oefeningen voor sterke armen
Lekker squatten: zes oefeningen

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.