Hart Beach in Scheveningen

Voor een dagje zon, zee, strand én flinke portie good vibrations moet je bij Hart Beach zijn. Onze favo strandtent in Scheveningen is niet alleen het hele jaar open, maar heeft nu ook een fijne smoothie- en sapbar.

Je kunt kiezen uit verschillende smoothies, sapjes en smoothie bowls en voor de kleintjes zijn er speciale kids smoothies. Ook als je trek hebt is de keuze reuze: yoghurt met fruit, pannenkoeken, broodjes, soepjes en salades. Zet je liever je tanden in een portie bitterballen of badass burger? Naast plenty healthy opties staan er ook plenty not so healthy opties op de kaart. Heb je speciale wensen of allergieën? Geen probleem! Toen we vroegen naar de mogelijkheden voor een veganproof lunch, ging de kok gelijk enthousiast aan de slag en maakte een heerlijke fruitsalade met tofu en homemade granola en een Aziatische salade met tempeh. Mmm!

Bij Hart Beach kun je niet alleen chillen met een bakkie koffie, verse smoothie of lekkere maaltijd, maar ook surfen, suppen en longboarden. Je kunt materiaal huren en zelf aan de slag of een les boeken. Wij kregen afgelopen weekend samen met de bloggers van Glow een lesje longboarden. Lekker een beetje cruisen over de boulevard… dachten we. Maar dat longboarden ziet er een stuk makkelijker uit dan het is. Om zo relaxed op ons board te kunnen staan als instructor Puck moeten we dus nog even oefenen. Maar wat leuk om te doen en TG schoven we allemaal heelhuids aan voor de lunch.

Hart Beach heeft sinds vorig jaar een permanent paviljoen en is het hele jaar open voor ontbijt, lunch en diner. In de zomer zit je lekker in het zonnetje op het gezellige terras en in de winter knus bij de open haard.

Hart Beach 
Strandweg 3b
2586 JK Scheveningen
Tel: (070) 350 25 91
Hartbeach.nl

maandag tot en met zondag: 08.00 uur – 20.30 uur

Hart Beach2 Hart Beach1 Hart Beach smoothies Hart beach3 Hart beach4
Hart Beach longboarden
hartbeach longboard
Meer leuke adresjes in Scheveningen & Den Haag:
De 10 leukste strandtenten van Scheveningen
Meneer Chocola
Burgerz
The Hague Beach Stadium
BijClarence
Bittersweetz

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.