Hartje Oost in Amsterdam

Amsterdam Oost is upcoming. Het ene leuke boetiekje na de andere hippe koffietent gaat open. Hartje Oost aan de Javastraat is een boetiekwinkel en koffietent ineen: een koffieboetiek dus! Voorin de ruime zaak kun je op je gemak een bak koffie drinken of een eenvoudige, gezonde lunch eten. Achterin vind je kleding, schoenen, accessoires en verzorgingsproducten.

Alles wat bij Hartje Oost wordt verkocht, bestaat uit handgemaakte, vintage, inspirerende, eerlijke of zelf ontworpen producten. Schoenen van Toms bijvoorbeeld en de te gekke sneakers van Dolfie. Op de menukaart staan ontbijtjes (yoghurt met bio muesli, gojibessen en honing bijvoorbeeld), gezonde sapjes, broodjes (wat dacht je van de ‘Smoking Barrel’ met wilde zalm, zeewiersalade en mierikswortelmayo?), soep en taartjes.

Hartje Oost wordt gerund door twee leuke dames die je met alle liefde helpen. Hun mooie koffieboetiek is een gezellige en fijne plek om te shoppen, voor jezelf of voor een leuk cadeau, en om lekker bij te komen met een goede kop koffie en lekker broodje.

Javastraat 23
1094 GZ Amsterdam
Tel: 020-2332137
www.hartjeoost.nl

dinsdag tot en met vrijdag: 08:00-19:30 uur
zaterdag: 09:00-18:30 uur
zondag: 10:00-18:30 uur

Hartje Oost_2

Hartje Oost_1

Hartje Oost_3

Hartje Oost_4

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.