Havermout met appel en pecannoten

We love oats! Havermout is gezond, lekker en goedkoop. Als je ’s ochtends havermoutpap eet is het alsof je buik een warme knuffel krijgt. Dit recept voor havermout met appel en pecannoten is zowel zoet als zout en geeft je dag een kick-start. Ons favoriete ontbijt na een stevige morning workout!

Doe de melk in een pannetje en doe de havermout en appel erbij en breng zachtjes aan de kook. Voeg vanille extract, kaneel en zout toe en blijf roeren tot je een mooi papje hebt. Giet de pap in een schaaltje, doe de ahornsiroop erbij en strooi de pecannoten erover. Enjoy!

Shopping list
1 glas amandelmelk of rijstemelk
6 el havermout
1 appel, geschild en in stukjes gesneden
1 handje pecannoten
1 tl vanille extract (optioneel)
1 el ahornsiroop (optioneel)
snuf kaneel
snuf zout

Havermout met pecannoten2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *