Havermoutje

We geven het toe: wij zijn havermouttrutjes! En daar schamen we ons helemaal niet voor. Havermout is niet alleen lekker, maar wat ons betreft ook het perfecte post-workout food. Dat je er verschillende gerechten mee kunt maken bewijzen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok, die je misschien al kent van hun populaire @havermoutje Instagram account. Nu is er ook het boek Havermoutje, met 70 havermoutrecepten. Dat moesten wij als havermouttrutjes natuurlijk eens goed bekijken!

Het boek is mooi! De foto’s zijn goed, de recepten overzichtelijk en er is een handige receptenindex achterin het boek. Voor ons oat addicts staan er aardig wat recepten in die we zelf al maken, of een variant ervan. Maar Pascalle en Mathijs weten ons tóch te verrassen. De veelzijdigheid van het boek dat slechts over één voedingsproduct gaat is verbluffend. Van de bekende ontbijtjes tot snacks, hartige havermoutjes en toepassingen voor het diner.

Na onze morning workout probeerden we direct een van de recepten uit. Dat worteltaart en havermout prima samen gaan wisten we al, dus het worteltaarthavermoutje moest geproefd worden! En met succes. We hebben gesmuld van een heerlijk en gezond ontbijt. Wij nemen morgen weer een havermoutje!

Ben jij ook een havermouttrutje? Dan bestel je Havermoutje hier voor €19,99.

Havermoutje_4

Havermoutje_2

Havermoutje_5

Meer havermoutinspiratie:
Havermout met mango en kokos
Havermout met appel en pecannoten
Havermout met appel en blauwe bessen

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.