Holtbar in Groningen

Er gaat niets boven Groningen! Toch? In ieder geval vind je daar Holtbar; een concept store met merken als Gewoon Jip, Draadzaken en Crosley. Naast superleuke woonspullen verkopen de dames van Holtbar ook hun eigen duurzame sweaters én kun je er terecht voor een heerlijke kop koffie of thee.

Sweaters & lekkers
Op de sweaters van biologisch of gerecycled katoen prijkt de tekst ‘Ne pas de lef’. Na het shoppen kun je neerploffen voor een goede kop koffie of een van de theetjes. De thee die geschonken wordt komt uit de Theefabriek in Houwerzijl. Bij Holtbar hebben ze ook heerlijke vers gebakken brownies en red velvetcake. Voor mensen die liever glutenvrij of lactosevrij eten is er een zelfgemaakte wonderbar van gedroogd fruit, kruiden en noten. Wij gingen voor een latte met koemelk en een cappuccino met sojamelk. De koffie was lekker zacht van smaak en de cappuccino had een heerlijke schuimlaag.

Bootcamps
Leuk om te weten is dat Marit van Fit with Marit in samenwerking met Holtbar iedere eerste zondag van de maand een bootcamp organiseert.

Ben je in Groningen? Dan is deze leuke concept store een bezoekje waard! Mocht je niet in de buurt van Groningen komen, Holtbar heeft ook een webshop. Maar dan moet je de lekkere koffie er wel zelf bij regelen natuurlijk.

HOLTBAR concept store
Oude Kijk in ’t Jatstraat 20
Groningen
www.holtbar.nl

holtbar V

holtbar

holtbar IIII

Meer fijne hotspots:
Love & Peas in Den Haag
Villa Augustus in Dordrecht
Bittersweetz in Den Haag
Meneer Chocola in Scheveningen
Baker & More in Rotterdam

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

1 Comment

  • Jaaaa hier een fan van Holtbar! Veel te leuke spulletjes in de winkel. Zeker langs gaan als je eens in Groningen bent, en mocht je er de eerste zondag van de maand zijn: zeker mee doen aan bootcamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.