Hortus by Doppio in Utrecht

Ben je op Utrecht Centraal, heb je trek en wil je graag met iets gezonds de trein in? Maak een pitstop bij Hortus by Doppio op Hoog Catharijne. Deze pop-up store is een samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro en biedt plantaardige producten on-the-go. Naast koffie en thee kun je er terecht voor een heerlijk ontbijt.

Wat dacht je van een powermush, een trendy porridge uit de UK met havermout, granola, en kaneel? Of een powershake? Stel je liever je eigen ontbijt samen? Dat kan met de Top it, taste it combinatie. Je kiest je een van de Alpro Mild & Creamy yoghurtvariaties, fruit, een powermix van ambachtelijke granola en voor de zoetekauwen: een saus of dressing. Alle verpakkingen zijn handzaam en biodegradable en neem je dus zo mee de trein in. Ook leuk: je kunt een pak van je favoriete granola kopen. Deze zijn verkrijgbaar in smaken die alleen al lekker klinken: Shocking Chocolate, Crumbling Coconut en Sneaky Cinnamon. Mmm!

Wij gaan voor een powershake. Maar welke? Kiezen is altijd lastig en daar hebben ze bij Hortus by Doppio op gerekend, want in het ijs liggen mini cups klaar om te proeven. De groene powershake smaakt goed, daar lusten we wel een beker van. Met het groene monster in onze hand snellen we naar de trein. Deze powershake doet zijn naam eer aan, hij vult goed en we kunnen er echt weer een paar uur tegenaan.

Krijg je al trek? De pop-up store is open tot eind februari 2015. Daarna wordt de kiosk omgetoverd tot een Doppio Espresso to-go store.

hortus

hortus by doppio

Utrecht Centraal Station
Hoog Catharijne, Radboudkwartier 6 kiosk (schuin tegenover de Invito)
www.doppio-espresso.nl

maandag tot en met vrijdag: 07:00-18:00 uur
zaterdag: 9.00-18:00 uur
zondag: 10:00-17:00 uur

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.