Amsterdam: TarwegrasKoning

Tarwegras is hot. Eén shot belooft net zoveel voedingsstoffen als 1 kilo groenten en fruit. Nieuw is het niet, Bruce Wayne dronk dit ‘vieze’ drankje al in de film Batman. In Amerika is het al jaren populair en zo ongeveer overal verkrijgbaar, in Nederland begint het langzaamaan steeds bekender te worden.

Bij de TarwegrasKoning in Amsterdam kun je terecht voor je dagelijkse shot. Maar ook voor lekkere vers geperste groentesapjes, een stuk raw cheese cake of een salade. Achter in de winkel is een gezellige ruimte waar je in alle rust kunt genieten van je sapje of lunch. ’s Avonds zijn er regelmatig health, yoga en food workshops.

Je kunt ook je eigen tarwegras shot maken. Je hebt dan een slowjuicer en tarwegras nodig. Tarwegras kun je zelf kweken (en je hoeft dan niet heel veel geduld te hebben, tarwegras groeit namelijk snel), maar je kunt het ook vers, in poedervorm of ingevroren verkrijgen. En dit kun je allemaal bij de TarwegrasKoning kopen. Net als een hele lading superfoods. In de winkel maar ook online.

TarwegrasKoning
Roelof Hartstraat 10

1071 VH Amsterdam

maandag t/m vrijdag: 9:00-18:00 uur
zaterdag: 10:00-17:00 uur

tarwegraskoning2 Tarwegraskoning3 tarwegraskoning4

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.