Hotspot Rotterdam: Noo.Me voor de lekkerste noodlesoep

Onze liefde voor soep is groot. We eten graag en vaak soep, dat is je ongetwijfeld opgevallen. Heb je bijvoorbeeld deze rode linzen curry soep al geprobeerd? Aanrader! Wij eten niet alleen thuis graag soep, maar ook buiten de deur kan een fijne maaltijdsoep ons wel bekoren. Daarom zijn we enorm blij met de komst van Noo.Me in Rotterdam sinds begin van dit jaar. Daar eet je fantastische en ambachtelijke Aziatische noodlesoepen en deze spot is letterlijk en figuurlijk wat ons betreft een HOTspot!

Het is vooral noodlesoep wat de klok slaat bij Noo.Me en dat is nu ook juist de reden dat we er graag komen. Ramen, pho en – iets wat je bijna nergens kunt eten – Maleisische laksa! De soepen zijn goed gevuld en hebben allemaal hun eigen smaken en kruiden. Ze worden gemaakt volgens traditionele recepten en opa staat echt (ja echt!) in de keuken.

Over de naam hebben ze goed nagedacht. Noo.Me staat voor de interactie tussen de noodle en jou (me) als gast. Ook is ‘Me’ eigenlijk een knipoog naar ‘mie’, omdat ze bij Noo.Me willen dat je noodles en mie leert kennen als een gezonde, volwaardige maaltijd.

Vaak eet je noodlesoep in een eethuisje, maar Noo.Me vinden we meer dan dat. Het is namelijk een gezellige zaak waar je gerust wat langer doorbrengt dan het half uurtje in een eethuis. En niet te vergeten: bij Noo.Me doen ze er alles aan om het je naar de zin te maken. Zo vonden wij bij een volgend bezoek bijvoorbeeld de verse gemberthee op de kaart terug waar we eerder naar gevraagd hadden. Top toch?

Alle soepen zijn er lekker, maar voor de Laksa lopen we toch echt graag een blokje om naar Noo.Me! Heerlijk kruidige en romige soep, goed gevuld met tofu, fishcake, taugé, garnalen en een eitje. Comfort food next level; een van onze favo maaltijden na een pittige workout!

Noo.Me
Botersloot 18A, Rotterdam
di-zo 11:30 – 21:00 uur en vr/za tot 22:00 uur

Meer leuke hotspots in binnen- en buitenland:
Nytorget Urban Deli in Stockholm
Flax & Kale in Barcelona
Hotspots Berlijn

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.