Een bron van energie

Dat lekker en gezond eten helemaal niet ingewikkeld en tijdrovend is laat Carlo Kool zien in zijn boek ‘Een bron van energie’. Het boek staat bomvol heerlijke recepten voor smoothies, lunchgerechten en avondmaaltijden en alle recepten kun je binnen 15 minuten bereiden. Ideaal! En je krijgt er nog extra energie van ook!

Carlo was jaren te zwaar en voelde zich lusteloos. Hij startte de dag met een Red Bull en Hero fruitreep en kon de hele dag wel slapen. Zo’n twee jaar geleden werd hij wakker geschud tijdens een seminar van Anthony Robbins in Londen. Robbins vertelde uit dat hij vroeger ook lusteloos was en dankzij een ander eetpatroon nu bruist van de energie. Robbins volgt het Alkaline eetpatroon. Kort gezegd: eet veel groente en fruit, waarvan de helft rauw. Ook de ph-waarde van je lichaam speelt een rol, maar het effect hiervan is echter nooit wetenschappelijk bewezen. Waar artsen en wetenschappers het wel over eens zijn: het Alkaline eetpatroon is gezond. Het is een dieet met veel vers fruit en groenten, vers bereide maaltijden, veel water en weinig koffie en alcohol. Na het seminar is Carlo is zich gaan verdiepen in de eetwijze, ging de keuken in om te experimenteren met gezonde maaltijden en geniet nu van ‘echt’ eten. Hij viel 16 kilo af en heeft energie voor tien.

In zijn boek deelt Carlo zijn recepten. Een paar voorbeelden. Bananen noten smoothie. Gevulde avocado met tonijn. Gnocchi met broccoli en hazelnoten. Biefstuk met spinazie en zongedroogde tomaten. Allemaal bevatten ze het geheime ingrediënt ‘een brede glimlach’. Klinkt goed toch? Ook geeft Carlo tips hoe je met bewegen, je houding en manier van denken invloed kunt uitoefenen op je energieniveau. Een fijn boek voor inspiratie voor in de keuken én om goed voor jezelf te zorgen.

‘Een bron van Energie’ kost € 19,50 en kun je bestellen via Carlo’s website supersnelgezond.nl. Op de site vind je ook recepten voor gezonde maaltijden, allemaal easy peasy en binnen 15 minuten op tafel.

Wij mogen een exemplaar van ‘Een bron van Energie’ weggeven! Check onze Facebookpagina hoe je kans maakt.

Een bron van Energie1Een bron van energie2Een bron van Energie3

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.