7 Instagram runners die je wilt volgen

Lukt het maar niet om van de bank af te komen? Pak je telefoon erbij, open Instagram en swipe door de foto’s van toffe runners from all over the world. Wedden dat je meteen je hardloopschoenen aantrekt? Deze 7 Instagram runners bezorgen je een dagelijkse dosis inspiratie.

 >> 10 dingen die 10 jaar hardlopen me hebben gebracht

robinnyc
De tofste running chick is toch wel Robyn Arzon. De voormalige jurist uit NYC volgde haar hart en transformeerde naar ‘Ambassador of Sweat’. Ze is running coach, cycling instructor en ultramarathoner. Haar insta’s en inspirerende woorden krijgen elke coach potato van de bank.

 

gl2run
Francien van GirlsLove2Run volg je natuurlijk al. Niet? Gauw doen. In april loopt deze bikkel de Two Oceans Marathon in Zuid-Afrika (56km!) en dat levert geheid nog meer mooie plaatjes op.

 

stumprunners
De leden van deze running crew uit Portland halen het beste elkaar in naar boven en dat werkt aanstekelijk. Onderweg maken ze te gekke foto’s van de prachtige omgeving van hun woonplaats. Volgen dus deze Stump Runners. Ben je een keer in de buurt? Je mag met ze meerennen.

>> Waarom je als healthie naar Portland moet

 

staystrongmummy
De Australische Kimberly aka @staystrongmummy loopt regelmatig een rondje met haar tweeling en dochter. Doet ook aan yoga en peuter fitness. Met haar plaatjes wil ze andere moeders inspireren om #healthy en #fit te blijven.

 

heatherrosescott
Dat San Fran girl Heather Rose Scott #FitStrongFierce is blijkt uit het feit dat ze 2 x een Ironman heeft volbracht. Dat is dus 3,86km zwemmen, 180,2 km wielrennen en 42,195 km hardlopen. #respect Naast geweldige hardloopfoto’s trakteert ze op fijne fiets- en zwemplaatjes.

 

irenecorre
De Italiaanse schone Irene Righetti is journalist én hardloopster. Haar hardloopschoenen gaan altijd mee op reis en dat levert weer veel mooie plaatjes op.

 

simplifythegetgoing
Trailrunner Sarah Eriksson aka @simplifythegetgoing neemt je mee op avontuur in Lanzarote en laat af en toe ook haar sublieme yoga moves zien.

Wie is jouw favo runner op Instagram?

Meer fijne inspiratie:
Deze yogi’s wil je volgen op Instagram
5 travel instagrammers die je moet volgen
5 x fitspiration: deze fitblogs wil je niet missen

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.