JUICE JUNKIE in Rotterdam

Nee zo’n mooie smoothie bowl – je weet wel zo eentje waar alles qua kleur en opmaak perfect is – aten we nog nooit in Nederland. In het buitenland is de smoothie bowl niet meer weg te denken (en van Instagram trouwens ook niet) maar de beste smoothie bowls in ons eigen landje? Die aten we tot nu toe thuis. Totdat we bij Juice Junkie in Rotterdam langs gingen.

Natuurlijk gaan wij de eerste keer gelijk voor de Orange Bowl met wortel en gember, hoe kan het anders! Deze wordt afgetopt met blauwe bessen, pecan noten, kokossnippers en kaneel, mjam! We moesten en zouden terug voor de special; de Purple Bowl met blauwe bessen, ook al zo lekker! Green, Red en Yellow staan nog in de wachtrij voor de volgende keer.

Juice Junkie Rotterdam

Ben je niet zo’n smoothie lover? De yoghurt met granola is ook zeker een aanrader. Als je die op hebt, hoef je de komende uren niet meer te eten. Zelfs wij van #teamalwayshungry konden er tegen tot aan de lunch! De Juice Junkies maken alles met zorg klaar en besteden veel aandacht aan de opmaak, daar houden we van! Want zo’n smoothie bowl of yoghurt jar moet natuurlijk wel op Instagram voordat we onze lepel erin zetten! ;-)

Juice Junkie Rotterdam

Eerlijk is eerlijk, naar Juice Junkie gaan we niet voor de huiselijke sfeer, de zaak is vrij strak ingericht. Maar ons vaste plekje in het raam en de overheerlijke en gezonde smoothie bowls, sappen en yoghurtjes maken dat meer dan goed!

Juice Junkie 
Goudsesingel 91
3031 EE Rotterdam
Tel: (06) 42 99 98 08
Juice Junkie op Facebook

dinsdag tot en met vrijdag: 08.30 uur – 17.00 uur, zaterdag 9:30 – 17:00 en zondag 12:00 – 16:00

Juice Junkie Rotterdam

Juice Junkie Rotterdam

Meer leuke hotspots:
Hart Beach in Scheveningen
5x healthy en culi in Utrecht
Pistache café in den Haag
De leukste hotspots in Maastricht

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.