Fabletics: sports wear by Kate Hudson

Het is hip om als celeb je eigen sports wear collectie te hebben. Vorige week berichtten we al over Heidi Klum’s fitness collectie voor New Balance. Ook Kate Hudson komt dit najaar met een eigen lijn. In samenwerking met de online fashion shop JustFab ontwikkelde het gezicht van Ann Taylor de Fabletics collectie voor sportieve mama’s.

Als werkende moeder weet Kate als geen ander hoe het is om je van school, naar yoga en naar een lunchdate te haasten. Je hebt dan niet altijd tijd om je om te kleden, maar je wilt er natuurlijk wel leuk uitzien. Maar Fabletics is meer dan een cute outfit. Het merk heeft een master team in de arm genomen en wil vrouwen inspireren te sporten en gezond te eten. Kate: “With fabletics we want to create a community. A movement to help you live fit and achieve your passions in your life.” Daar kunnen we natuurlijk alleen maar voor zijn.

De Fabletics collectie hangt sinds deze maand in de virtuele kledingrekken van JustFab. Helaas verstuurt de webshop geen bestellingen naar Europa.

Fabletics1 Fabletics2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen: Luxuo.com en Huffingtonpost.com

Tags from the story
,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.