Kokos: glow getter

Hoewel we ons dit jaar gelukkig mogen prijzen met een mooie zomer, groeien de kokosnoten hier nog niet aan de bomen. Jammer! Want kokos is niet alleen lekker, maar ook nog eens ontzettend goed voor je. Kokos zit bomvol gezonde vetten en vezels die je lijf voeden. Maar deze glow getter doet nog veel meer voor je!

Glowing skin
Wil je een babyzachte huid en een mooie gloed? Kokosolie is een geweldige moisturizer voor je huid. Het is supervoedend, verzorgend en ruikt ook nog eens lekker zomers.

Sunny summer hair
De zomer is hét seizoen van zon en zee. Zalig! Maar niet zo goed voor je haar. Is je haar droog van alle zomerse heerlijkheid? Kokosolie is een prima conditioner. Zet je droge punten in de olie na een stranddag en je haar krijg een voedende boost!

Make up/off
In de zomer kan je huid gevoeliger zijn dan normaal. Gewone make up removers kunnen dan nog wel eens voor extra irritatie zorgen. Kokosolie is de natuurlijke make up remover waar je huid niet van tegensputtert.

Bye bye sun burn
Toch wat te lang in de zon gezeten? Kokosolie kun je gebruiken als after sun lotion. Het verkoelt en kalmeert de huid en vermindert de pijn wanneer je verbrand bent.

Drink drink drink
Kokoswater is een van de beste drankjes om goed gehydrateerd te blijven tijdens warm weer. Het is volledig natuurlijk en door de elektrolyten, zoals natrium en kalium, is het ook nog eens een ideale sportdrank!

Kokos als beauty product

Bron: hipandhealthy.com / afbeelding header: madeofmuscle.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.