WIN: een kookworkshop voor 2 personen

Op 10 oktober is De Dag van De Duurzaamheid. Een landelijke dag waarop een ‘groene’ samenleving centraal staat. Om aandacht te vragen voor dit initiatief en te laten zien hoe ook jij eenvoudig en lekker duurzaam kunt koken, organiseert Alpro op vrijdag 10 oktober een exclusieve kookworkshop in De Kookfabriek in Rotterdam.

Je gaat koken met de nadruk op plantaardige ingrediënten en uiteraard zullen de producten van Alpro niet ontbreken. Met een food challenge word je uitgedaagd creatief aan de slag te gaan met je eigen meegenomen groente en fruit (left-overs). En je kunt een fantastische prijs te winnen! Kortom een middag vol culinaire uitspattingen die je niet mag missen.

Lijkt het jouw leuk om hierbij te zijn?
Wij mogen 2 plekken verloten. Heb je gewonnen? Dan mag je iemand meenemen voor een gezellige culinaire middag samen met ons. Want inderdaad, wij gaan ook meekoken!

Wat je moet doen om kans te maken?
Like onze FB Pagina en laat in een reactie weten waarom jij wel een kookworkshop kunt gebruiken.

Als je een van de winnaars bent mag jij samen met een vriend of vriendin op vrijdag 10 oktober deelnemen aan de kookworkshop in de Kookfabriek in Rotterdam. De workshop duurt van 15.00 tot ongeveer 19.00 uur. Zorg dus dat je dan beschikbaar bent!

Deze actie loopt t/m 28 september.

Summer soup cream 2 (1)

Tags from the story
, ,

7 Comments

  • Mijn goede vriendin Anna en ik hebben ons net ingeschreven voor de marathon van Parijs volgend jaar april. Nu begint het grote voorbereiden. Tips over gezond en duurzaam koken kunnen we goed gebruiken. En misschien kunnen jullie ons gelijk ook van extra marathontips voorzien. Lijkt ons leuk!

  • Zou dit graag met mijn moeder doen. Een keukenprinses ben ik nog steeds niet en aangezien ik geen melk mag zou dit een perfecte workshop zijn

  • Wat leuk! Ik begin steeds meer plezier te krijgen in het koken en ik wil dat bewust en gezond doen en daar kan ik nog best wat hulp bij gebruiken.

  • Haha, wat leuk! Als er iemand een kookworkshop kan gebruiken, ben ik het wel! Lijkt me gezellig :D!

  • ik zou graag met mijn dochter willen gaan omdat zij straks zelf moet koken en dan is een gezonde en groene kookworkshop zeer welkom.

  • Renske en Patricia van harte gefeliciteerd! Jullie gaan gezellig met ons koken. Check de mail in je inbox en tot 10 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.