Let’s glow together

Samen is leuker dan alleen, samen sta je sterk, twee weten meer dan één en zo zijn er meer clichés. Wat ik wil zeggen: ik heb een partner in crime….
Madelon! Jullie zien al regelmatig blogs en artikelen van haar voorbij komen. Madelon en ik zijn al een tijdje goede vriendinnen en we doen niets liever dan sporten en (gezond en lekker) eten en uuuuuren praten over sporten en (gezond en lekker) eten. Samen gaan we verder werken aan Glow en jullie voorzien van je dagelijkse dosis inspiratie voor een healthy and sporty lifestyle.

Wat jullie nog kunnen verwachten? Daar zijn we nog niet helemaal over uit. Misschien dat we een paar onderwerpen gaan toevoegen, beauty bijvoorbeeld, en we zijn nog aan het brainstormen over workshops, events, e-books. Heeeeel misschien komt er ooit een ‘echt’ magazine of een boek. Je moet blijven dromen, toch?

Maar dit kunnen we allemaal niet zonder jullie. Jullie enthousiaste reacties, likes, shares, retweets én ongezouten kritiek motiveren ons enorm om tips te geven, recepten te delen, reviews te schrijven en van Glow een succes te maken. So we wanna say thank you!

Have fun!

Madelon & Nienke

Mad_Nien

The following two tabs change content below.
Nienke Becker is fitness & health journalist en founder en editor in chief van Glow.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.