Liv-Glow Ride: fiets jij mee op 29 juni?

Met ook dit jaar weer wat triatlon plannen in het verschiet zit ik nu steeds vaker op de fiets. Naast mijn CrossFit, zwem en hardloop trainingen spring ik regelmatig op mijn nieuwe bolide voor een rondje door of om het prachtige Rotterdam. Nu is alleen fietsen al heerlijk, maar wie mij een beetje kent weet dat ik nóg liever samen sport. En nu zou ik graag eens samen sporten met jou! Daarom organiseren Liv en Glow op donderdag 29 juni een heuse Liv-Glow Ride en jij kunt mee!

Fiets je mee door Roffa?
Vanaf 17.30 uur verwelkomen we je graag op een toffe locatie in Rotterdam met een prachtig uitzicht over het water. Vanaf dat punt vertrekken we voor een mooi rondje van ongeveer 35-40 kilometer. Geloof me, dat is voor iedereen te doen, ook als je nog minder fietservaring hebt! Women only, sorry guys!… ;-)

Wat kun je verwachten?
Er staat je een te gekke, gezellige en sportieve avond te wachten!

 • 29 juni, verzamelen in Rotterdam vanaf 17.30 uur
 • Ongeveer 35-40 kilometer
 • Voor alle niveaus
 • Beperkt aantal plekken
 • Inclusief koffie/thee/fris, een lekkere snack bij vertrek en uiteraard een hapje bij terugkomst
 • Inclusief goodiebag voor iedereen
 • Je komt met je eigen racefiets (inclusief helm en toebehoren zoals reservebandjes e.d.)
 • Er is een professionele fotograaf aanwezig dus zorg dat je haar goed zit voordat je helm (weer) op gaat! ;-)
 • Einde is naar verwachting rond 21:00-21:30 uur

Meefietsen? Schrijf je in!
Wil je meefietsen? Leuk!! Schrijf je dan gauw in via deze link. Er zijn 15 plekken, dus wees er snel bij, want… first come, first serve! Het kost niets en je ontvangt van Liv een bevestiging na inschrijving.

Geen fiets? Doe dan mee met de winactie!
Nu hoor ik je denken: ‘ik zou dat toch wel eens willen proberen dat racefietsen’. Heb je geen racefiets maar zou je eens willen ervaren of het wat voor je is? Dan hebben we een te gekke kans voor je! Ik mag van Liv ook nog 10 dames uitnodigen om mee te fietsen op een Liv fiets!

Doe mee!
Dus heb jij nog niet vaak of nog nooit op een racefiets gezeten? En wil je daar graag eens kennis mee maken? Of wil je een keer een Liv fiets uitproberen? Doe dan mee aan de winactie! Laat op Facebook, Instagram of onder dit bericht een reactie achter waarom je graag kennis wilt maken met het fietsen, of het fietsen op een Liv racefiets. Als je met een vriendin wilt gaan, tag dan ook je vriendin!

Liv-girl
Ben jij bij een van de happy 10?! Dan ben je voor één avond een echte Liv-girl! Je mag je tijdens de rit een Liv racefiets, fietsset en helm gebruiken. Je mag met klikpedalen fietsen als je al geschikte schoenen hebt, maar je kunt ook gewoon met sportschoenen op ‘normale’ fietspedalen meefietsen.

Winnen!
De 10 winnaressen krijgen uiterlijk 16 juni van mij bericht. Daarna heb je contact met Liv over de maat van je fiets en dergelijke. Doe je mee op Insta? Vergeet ons dan niet te taggen: @glowmagnl en @livbenelux en gebruik de hashtag #livglowride.

Doe je mee? Ik kan niet wachten tot het zover is, om jou mee te nemen op een fantastische fietstocht op 29 juni! Let’s Liv > Glow > Ride!!

Deze winactie is inmiddels afgerond, inschrijven voor de fietstocht met eigen fiets kan nog tot en met eind week 24!

7 Comments

 • Toevallig ga ik vanavond mee met de liv ride van Cynthia in Zwolle. Rotterdam was toch wat dichterbij geweest (ik woon in Delft) . Maar, ik wil mijn moeder ook op de racefiets krijgen. Ze heeft een mountainbike in een tacx staan waar ze nu 3x per week op fietst en met haar stadsfiets fietst ze ook zo even 15 km om bij mijn oma op bezoek te gaan. Op mijn racefiets heeft ze al een keer gezeten, maar aangezien ik niet meer thuis woon kan ze mijn fiets niet wekelijks pakken. Dus ik zou graag mijn moeder willen voorstellen als nieuwe liv girl! Misschien dat we haar kunnen overtuigen om ook een racefiets te kopen zodat ik volgende zomer samen kan fietsen. En natuurlijk zou ik het ook erg leuk vinden om weer mee te fietsen ;)

 • Wat een geweldige kans om 1 van de 10 liv plekken te kunnen bemachtigen om op een racefiets te kunnen testen. Ik wil heel graag de Alphe d’hues fietsten maar vanwege chronische pijn in mijn nek/rug heb ik nog geen beslissing kunnen maken of een racefiets geschikt is voor mij. Als ik een fietsenwinkel binnenstap, mijn probleem en wensen uitleg en dan een stukje mag fietsen dan voelt het allemaal goed, maar hoe voelt het na 1km en na 5km en na……. Ja geen fietsverkoper die mij daar echt antwoord op kan geven, behalve om het te doen. Dan moet ik eerst een dure fiets kopen en als het niet goed gaat dan zit ik met de fiets. Je begrijpt het waarschijnlijk al. Dit is echt de gelegenheid om eens een langer stuk op een racefiets te fietsen en hopelijk kan ik zo weer het plezier in fietsen opbouwen en wie weet volgend jaar de Alpe d’hues op.

 • De kans om te ervaren of het wielrennen wat voor mij is!
  Lijkt mij heerlijk voor komende zomer.
  En een tocht op een Liv fiets door het mooie Rotterdam is wel echt de perfecte manier om dit uit te proberen

 • Jaaaa, ik zou dit graag proberen. Ik zoek een sport om naast de yoga te kunnen doen, maar tot op heden niets gevonden wat ik wil blijven doen. Fietsen daarentegen vind ik ontzettend leuk en racefietsen zou mij de juiste uitdaging kunnen bieden. De kans om het dan ook nog eens in mijn eigen stad uit te proberen op een professionele Liv fiets maakt het helemaal leuk.

 • Oh wauw, wat super gaaf! Ik zou heel graag mee willen doen! Ik heb zelf een echte heren tweedehands racefiets, een Giant TCR. Ik zie om mij heen steeds meer damesracefietsen rijden en zou dit ook zeker eens willen proberen. Ik ben zelf klein en kort en heb al snel dat een fiets te groot en te diep is. Dus zou super zijn om het uit te kunnen proberen en wellicht over te stappen op een meer geschikte fiets voor mij. En daarnaast….hoe leuk ook met zo’n gezellige groep meiden door Roffa rijden. Ik heb er al zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.