Love & Peas in Den Haag

Omdat Israëli Yuval Gal en Palestijn Muawi Shehadeh geloven dat je beter samen kunt eten dan discussies voeren, hebben ze samen een restaurant geopend. De naam van het restaurant geeft een knipoog naar hun achtergrond én een belangrijk ingrediënt in de Palestijnse keuken: kikkererwten. En wat maak je van kikkererwten? Juist, hummus! Op de menukaart van Love & Peas vind je dan ook Palestijnse gerechten voornamelijk met hummus. Mmm!

Het interieur van Love & Peas is lekker retro: gele en oranje hanglampen, banken bekleed met een groene stof met psychedelisch motiefje en donkere houten tafeltjes en stoelen. Ook aan de kleintjes is gedacht; er zijn kinderstoelen en er is een speciaal kids menu.

Op de menukaart staan verschillende kleine gerechtjes die je als lunch of vooraf kun eten en een aantal hoofdgerechten. Er wordt geen alcohol geschonken, maar je kunt kiezen uit verschillende biologische frisdranken en sapjes en je krijgt gratis een kan water met verse munt en citroen. Terwijl we smikkelen van een schaaltje met olijven, pepertjes en stukjes tomaat van het huis bekijken we de menukaart. We gaan voor de classic hummus met falafel en salade en de Mezze 4 choix du chef. Even later staat onze tafel vol schaaltjes en schotels met heerlijke hapjes. Vooral de falafel valt goed in de smaak, lekker crispy! Als alle schaaltjes leeg zijn worden we verrast met een zoete traktatie: een schoteltje met dadels en een lekkernij van tahin en pistachenootjes.

Love & Peas is een fijn tentje om gezellig een hapje te eten voor een zacht prijsje.

Love & Peas
Weimarstraat 37 A Den Haag
www.loveandpeace.nl

Love & Peas 1

Meer leuke hotspots in Den Haag:
BitterSweetz
BijClarence
Saladebar Green Bowl
Pim Coffee, Sandwiches & Vintage
Burgerz

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.