Wrap it up: favo lunch on-the-go

Wanneer je drukke werkdagen hebt en nog wilt sporten na afloop is het belangrijk om een goede lunch te eten. Vullend, gezond en vol voedingsstoffen. Maar wanneer je van meeting naar meeting gaat of van locatie naar locatie rent lijkt dat niet altijd makkelijk. Ik heb een succesreceptje dat niet alleen super makkelijk is, maar ook nog eens heel lekker. En… het legt een prima bodem voor een effectieve middag vol energie. Dit is mijn favo lunch voor mee naar kantoor of on-the-go!

Bak een omelet van 2 geklutste eitjes met peper en zout en eventueel een beetje chili als je van wat pit houdt. Besmeer ondertussen de wrap met een dun laagje hummus. Wanneer de omelet klaar is, leg je op de wrap. Beleg het onderste deel van de wrap met de linzen en bestrooi met peper, zout en za’atar. Twee handjes sla er bovenop en rollen maar!

Rol de wrap goed dicht, door de warmte van de omelet kun je ‘m extra gemakkelijk vouwen. Je kunt de wrap prima de avond van tevoren maken. Folie en zakje erom en in de koelkast bewaren. Ben je de volgende morgen zo ready to go! Je kunt natuurlijk volop variëren met wat je in de wrap doet. Ik maak altijd een combi van omelet en peulvruchten, aangevuld met sla of rauwkost, zodat het echt een complete maaltijd is. Wrap it up en eet smakelijk!

Shoppinglist (voor 1 persoon)
1 grote wrap (mijn favo is Santa Maria omdat daar geen suiker of glucosestroop in zit)
1 el hummus
1 omelet van 2 eieren
3 el linzen
2 handjes sla
peper & zout
za’atar

Meer lekkers:
Vega burger van zwarte bonen
Koken in een kwartier: 10 lekkere én gezonde recepten
7x recepten met avocado
Bonensalade met tonijn
Groene salade met asperges, courgette, doperwten en mozzarella

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.