Makkelijke mangopudding

Easy does it! Soms wil je gewoon een lekker healthy dessert op tafel zetten, maar niet te lang in de keuken staan. Dan hebben wij de oplossing voor je. Deze makkelijke mangopudding is lekker fris en gezond en staat zo op tafel.

Je kunt dit dessert het beste van tevoren maken, zodat het in de koelkast nog wat kouder kan worden. Week de cashewnoten plus dadel even in gekookt (of heel heet) water tot alles lekker zacht is. Giet af, doe de noten en dadel in de keukenmachine en laat deze even goed door draaien totdat je een fijne massa hebt. Voeg de schoongemaakte mango en de kokosmelk toe en draai het geheel tot een egale massa. Je pudding is nu klaar!

Zet even in de koelkast, want gekoeld is deze pudding nóg lekkerder. Is het tijd voor het dessert? Schep de pudding in leuke schaaltjes en garneer met gojibessen en kokos. Liever wat anders? Passiefruit of pure chocolade smaakt hier ook prima bij. Smul ze!

Shoppinglist (voor 2 puddinkjes)
70 gram rauwe cashew noten
1 medjoul dadel
1 mango, schoongemaakt en in blokjes gesneden
60 ml kokosmelk

Voor de garnering:
goji bessen en kokosrasp (of whatever you like!)

Mangopudding_2

Nog zo’n makkelijk dessert:
Supersnel en gezond chocolade ijs
Berry crumble

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *