Meneer Chocola in Scheveningen

Meneer Chocola vind je in de Keizerstraat, een van de oudste en gezelligste winkelstraten van Scheveningen. Je kunt er niet alleen terecht voor de lekkerste chocola, maar ook voor ontbijt en lunch.

Op zondagochtend fietsen we voor een ontbijtje bij Meneer Chocola en een strandwandeling naar Scheveningen. Net als veel andere horecazaken in Scheveningen (of op Scheveningen zoals de Schevenaars zeggen) heeft Meneer Chocola een relaxte surfsfeer. Dat is ook niet zo gek, want eigenaren Boris en Ted zijn naast meester in pattiserie enorme surffannaten. En dat zie je terug in het interieur; aan de muur hangen foto’s van mooie surfspots, een longboard en de deur van het vintage toilet is volgeplakt met stickers van surfmerken en surfevents.

We bestellen twee koffie en bekijken de menukaart. Hierop staan uiteenlopende gerechten: yoghurt, vers fruit, verschillende soorten croissants, omelet en pannenkoeken, sandwiches en salades. In de vitrine vind je homemade taarten en bonbons. Voor de lunch bakt Meneer Chocola zijn eigen brood. Dit brood wordt ook in de winkel verkocht. Ook heeft Meneer Chocola een uitgebreid assortiment fairtrade chocoladerepen.

We bestellen een fruitsalade om te delen en yoghurt met noten en granola. Bij de koffie, van Bocca dus altijd goed, krijgen we een heerlijke choco cantuccini. Mmm! Dan komt ons ontbijt: het zijn flinke porties en het smaakt heerlijk. Als we vragen om de rekening wordt-ie even later gebracht in een leeg blikje Sardientjes, leuk! Meneer Chocola is een superfijne plek en we komen zeker nog een keer terug om de fameuze chocoladetaart te proeven.

Meneer Chocola organiseert op aanvraag chocolade workshops.

Meneer Chocola
Keizerstraat 124
2584 BM Scheveningen
Tel: 070-2209451
www.meneerchocola.nl

dinsdag tot en met zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
zondag: 9.00 – 14.00 uur

meneer chocola 1

meneer chocola

meneer chocola 3

meneer chocola 2

Meer fijne hotspots in Den Haag:
BijClarence
Saladebar Green Bowl
Pim Coffee, Sandwiches & Vintage
Burgerz

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

Foto header: Meneer Chocola

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.