Meten is weten. Win een Energy Lab test!

Ik ben er nog vol van, die triatlon van vorige week, wat was dat awesome! Ik heb er met volle teugen van genoten, dat heb je vast gelezen. Maar het is natuurlijk niet alleen het moment zelf dat bijzonder is, eigenlijk geldt dat nóg meer voor de hele weg er naartoe. Hoe veel moet je trainen en welke trainingen doe je? Hoe train je optimaal om het meeste eruit te halen? Dat is soms een behoorlijke puzzel en hoe meer je weet van jezelf, des te beter kun je een trainingsschema samenstellen. Maar hoe kom je dan meer te weten? Nou… Meten is weten!

Win een Energy Lab test!
Door mijn uitgebreide sportachtergrond en metingen uit het verleden weet ik al veel over mezelf en weet ik hoe ik moet trainen. Maar dat geldt natuurlijk lang niet voor iedereen. En jij wilt misschien ook wel voor een bijzonder doel trainen. Jouw eerste halve marathon, die triatlon, misschien wel een trailrun of wil je nu eindelijk eens onder die ene tijd lopen op de 10 kilometer? Goed nieuws! Wij mogen namelijk in samenwerking met VSM – je hebt vast gevolgd hoe zij mijn weg naar de triatlon ondersteund hebben met hun heerlijke en natuurlijke spierverzorging – iets geweldigs weggeven aan een van onze lezers: een Energy Lab test!

Energy Lab
Maar dat is toch alleen voor topsporters? Welnee! Juist ook voor de recreatieve sporter kan zo’n test helpen om je doelen te behalen. Bij Energy Lab zijn ze gespecialiseerd in testen van allerlei sporters op allerlei niveaus. Ze adviseren niet alleen over sportprestaties, maar ook over gezondheid en een gezonde leefstijl. En dat is voor iedereen toegankelijk!

Sportieve doelen behalen
Hoe dat is zijn werk gaat? Met een fiets- of looptest wordt je conditie in kaart gebracht door middel van een inspanningstest. Er wordt gekeken naar je hartslag, snelheid en verzuring bijvoorbeeld. Op die manier worden je sterke punten en de onderdelen die je nog kunt verbeteren in kaart gebracht. Door alles te meten verzamelen ze zo heel veel kennis over jouw conditie en vermogen.

Trainingsschema op maat
Op basis van al die informatie wordt geanalyseerd welke trainingsvormen voor jou het meest geschikt zijn en kunnen jouw optimale trainingszones worden bepaald. Handig! Dit geeft je namelijk heel veel inzichten over jezelf en de mogelijkheden die je hebt. Vervolgens wordt er aan de hand van jouw persoonlijke gegevens een 12-weken trainingsschema op maat gemaakt. Daar kun jij dus mee aan de slag. Niets staat je dan meer in de weg om jouw sportieve doelen te realiseren! Of dat nu die snelle 10 kilometer is of die triatlon.

Wat is jouw doel?
Winnen? Vertel ons dan op Facebook voor welk doel jij wilt gaan trainen. Wij zijn benieuwd! En misschien win jij wel die Energy Lab test. Op naar mooie doelen!

Deze winactie is afgelopen.

Energy Lab NL- Paul Raats-DSC_3318 (2)

De Energy Lab test kun je doen in Eindhoven en als jij de winnaar bent kun je online jouw test boeken voor een datum die jou goed uitkomt. Wacht jij de kans liever niet af en kies je voor zekerheid? Dan kun je hier een test boeken. Een Energy Lab test kost € 175,- en is nog aan te vullen met diverse onderdelen die voor jou handig kunnen zijn, zoals een lichaamsscan of een steunzoolanalyse.

Lees ook:
Tri-girl in Rotterdam
Take care: trainen zonder blessures
Samen trainen met Evy

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL)

 

 

 

 

 

 

1 Comment

 • dit vind ik echt interessant.. heb wel eens me laten wegen op de sportschool op die speciale weegschaal maar conditioneel eigenlijk nog nooit een meting gehad!
  Mijn doelen op korte termijn zijn
  * 21 k obstacle run begin september
  2 weken later de dam tot dam loop
  hopenlijk in oktober de halva marathon van amsterdam..
  daarna trainen voor een zo strak mogelijk lichaam zodat ik lekker strak in mijn vel ga trouwen in mei 2017 (het specifieke doel moet daarvoor nog gesteld worden ….) en Op mijn wishlist staat de triatlon ! alleen zal ik nog eerst ergens op zwemcursus moeten want die borstcrawl kan ik natuurlijk niet! ondertussen train ik het hardlopen en fietsen vast :D maar al met al Glow mag. lijkt het mij super om aan de hand van deze doelen met een meetpunt nieuwe doelen te creeeren waardoor ik vooruitgang ga zien en merken en mijn lijf leer kennen wat werkt wel en wat werkt niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.