New York, New York

De marathon van Rotterdam zit na anderhalve week nog vers in ons hoofd (Madelon & Nienke) en lijf (Madelon). Wat was het een bijzondere belevenis! De weg er naartoe, de marathon zelf en het gevoel erna. Na een periode van hard trainen en 42,195 km hardlopen op race day, denk je misschien dat aan nieuwe doelen nog niet wordt gedacht. Maar niets is minder waar…. We hebben de marathonkriebels en gaan samen voor ons ultieme volgende doel: NEW YORK!

De marathon van New York, hoe gaaf moet dat zijn? We hebben nu allebei één marathon in onze benen en dan lonkt natuurlijk the city that never sleeps… Samen gaan we deze uitdaging aan en dat doen we voor een bijzonder doel. Want toen stichting Het Vergeten Kind de marathon van New York ‘adopteerde’ als project om geld in te zamelen, twijfelden we geen moment.

Op 2 november rennen we de NYC Marathon dus niet alleen om te kunnen shinen met een medaille om onze nek, maar vooral ook voor de 32.000 kinderen die noodgedwongen opgroeien in sobere opvangcentra in Nederland. Van het sponsorgeld dat we inzamelen bouwt stichting Het Vergeten Kind een donker en troosteloos opvangcentrum om tot een Tovertuin; een plek waar kinderen zich veilig voelen en kunnen spelen. Kortom, gewoon kind kunnen zijn.

De startbewijzen, vliegtickets en hotelovernachtingen zijn geregeld, dus there’s no way back! Voor de goede orde: dit ‘marathonpakket’ bekostigen we zelf. Madelon heeft hiervoor een sponsor gevonden in SLK Accountants, het bedrijf van haar zwager die – samen met haar schoonzus – zelf een prachtige pleegdochter al meer dan 5 jaar een thuis geeft.

Nu hebben we nog 2 belangrijke taken: lekker (en veel!) trainen én zoveel mogelijk geld ophalen om een geweldige Tovertuin te laten bouwen, waar heel veel kindjes een beetje een thuis krijgen. Help jij ons die kinderen te laten stralen? Je kunt ons sponsoren!

Op naar een mooie marathon en prachtige Tovertuin!

Let’s glow!
Nienke & Madelon

New York 2

6 Comments

  • Wauw wat super gaaf zeg! En zo’n goede actie.
    Ik ga je natuurlijk sponsoren Madelon, suc6 met trainen en je heb me ook een klein beetje aangestoken. Kusssssss

  • Buiten het feit dat het natuurlijk super goed is wat jullie gaan doen, is het ook nog eens MEGA GAAF!! Heel veel succes met alle voorbereidingen

  • Iemand heeft van m’n 25 euro’s 24,91 euro’s gemaakt, maar de hoeveelheid liefde is hetzelfde hoor! ;)

  • Toffe actie meiden, zeker een donatie waard, bij deze! En Nien, als je me je ook nog met een bakkie troost laat sponsoren heb ik ook nog wel wat tips voor jullie voor New York na de marathon (en het bijkomen;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.