Nieuwe sportswear lijn van H&M

We schreven al eerder over de sportswear van H&M. De trendy en functionele sportkleding van de Zweedse modeketen wordt verder uitgebreid met een nieuwe collectie, ontwikkeld met input van de atleten van het Zweeds Olympisch team. Het Zweeds Olympisch team wordt overigens ook door H&M gekleed tijdens de Olympische Spelen van Sochi (2014) en Rio de Janeiro (2016).

H&M speelt hiermee in op de trend dat sport en fitness een steeds belangrijker deel worden van onze levensstijl. Het wordt een totaal nieuwe collectie (H&M SPORT) die in het voorjaar van 2014 verschijnt. Hardloopjacks en andere running gear, outdoor kleding, quick-dry workout materialen, maar ook yoga-, zwem- en tenniskleding maken deel uit van de nieuwe collectie. De focus ligt op pasvorm en functionaliteit.

Diverse winkels krijgen een eigen deel voor de H&M SPORT-collectie waar zowel mannen als vrouwen en zelfs kids hun sportieve gear kunnen shoppen. H&M kennende, is dit ongetwijfeld voor een deel van de items ook online mogelijk.

h-and-m-sport-collection-06-300x450 h-and-m-sport-collection-03-300x450

h-and-m-sport-collection-01-300x450

h-and-m-sport-collection-02-300x450

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.