NY marathon op je bucket list?

Ken je dat? Dat je soms droomt van een ultieme sportieve uitdaging? Misschien wel een marathon? En als je dan van een marathon droomt, dat het dan New York moet zijn? Dan is er nu een kans om het van je bucket list af te gaan vinken en ook nog eens iets moois daarmee neer te zetten voor de vergeten kinderen in Nederland.

Tovertuin
De Guusje Nederhorst Foundation wil namelijk een sportief avontuur aangaan en zoekt 42 lopers, van allerlei niveaus, die samen met hen deze uitdaging aan gaan. Doel is het inzamelen van voldoende geld om een donker en troosteloos opvangcentrum om te bouwen tot ‘Tovertuin’. Een plek waar kinderen zich veilig kunnen voelen, waar ze kunnen spelen…. Kortom gewoon kind kunnen zijn. Ik wil GNF heel graag helpen bij dit avontuur, want vanuit mijn eigen familieomgeving en als vrijwilliger van GNF weet en zie ik hoe belangrijk het werk is dat verzet wordt door de foundation en haar partners. Een lach op de gezichtjes van juist die kinderen is voor mij onbetaalbaar.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deelnemers bekostigen zelf het marathonpakket à € 2.495,-. Daarnaast vragen we de deelnemers een inspanning te leveren om € 1.000,- per deelnemer in te zamelen voor de Tovertuin.

Wat zit er in het marathonpakket?

 • Retourvlucht AMS- NYC (met tussenstop)
 • Hotel in NYC (donderdag-maandag)
 • Kick-off event 19 januari 2014
 • Trainingsschema’s en voedingsadvies
 • Gegarandeerd startbewijs NYC Marathon, 2 november 2014
 • NYC42-NIKE-Kledingpakket
 • Drie training events (5/10 km run – 21 km run – Dam tot Dam, startbewijs en borrel)
 • Voorbereidingsevent met tips & tricks van professionals en ervaringsdeskundigen
 • Online omgeving om het inzamelen van geld te vergemakkelijken

Wat denk je? Wil jij het gaan afvinken van je bucket list en ook nog eens een Tovertuin realiseren? Laat dan een reactie achter hieronder of neem gerust even contact op!

Take care. Have fun. Be happy.
Madelon

 

GNF en Move4Kids
De Guusje Nederhorst Foundation zet zich dagelijks keihard in om 31.000(!) ‘vergeten kinderen’ in Nederland een betere leefomgeving te bieden. Zo maken ze bijvoorbeeld Tovertuinen van sobere en achterstallige opvanginstellingen waar de kinderen noodgedwongen opgroeien. GNF organiseert deze marathonactie samen met lifestylecoach Jill en oprichtster Joyce van Move4Kids die mensen bij elkaar willen brengen om samen een unieke sportuitdaging aan te gaan en sponsorgeld in te zamelen voor kinderen die steun hard nodig hebben. Lees hier meer over deze marathonactie op de site van GNF.

The following two tabs change content below.

Madelon Baans

Madelon is partner van Glow, zelfstandig communicatie professional op gebied van sport & gezondheid, oud olympisch zwemster en schrijft graag over haar passie voor sport, gezondheid en gezond & lekker eten.

16 Comments

 • Wow Madelon, wat een mooi initiatief! In tegenstelling tot velen heb ik (nog) niet de droom een marathon te lopen, maar ik zou bijna beginnen met dromen en trainen voor zo’n mooi doel (x2). Hoop dat er 42 mensen heel gemotiveerd en blij van worden. Hou je ons op de hoogte van de ontwikkelingen van deze lopersgroep?

 • Lijkt me echt heel gaaf, na wat blogs te hebben gelezen over de marathon in NYC van dit jaar heb ik me voorgenomen hem ook eens te gaan lopen. Maar aangezien ik volgend jaar rond deze tijd op Erasmus ben gaat het pas lukken over twee jaar op zn vroegst. Als er dan weer zo’n leuke actie als die voor komend jaar ben ik zeker van de partij.

 • Alles op z’n tijd Mariëtte! Als je dit echt een keer wilt doen, gaat het er zeker een keer van komen. Vast veel succes op de Erasmus en veel loopplezier natuurlijk!

 • Ik hoop het ook, dankjewel Lenneke! En ik ga zeker mijn best doen om jullie op de hoogte te houden.

 • Wat ontzettend leuk Lindsay! We gaan jouw gegevens doorsturen naar GNF. Fantastisch dat je nu al ideeën hebt. We zijn benieuwd naar je ervaringen!

 • Wat ontzettend gaaf Britt! We gaan ook jouw gegevens doorgeven aan GNF, zodat je er later meer van hoort.

 • Wauw Anke… Met dromen zet je de eerste stappen naar durven. Leuk dat je zo enthousiast bent! Je hebt nog bijna een heel jaar om te trainen. Misschien geeft dat je een steuntje in de rug?…

 • Aah mijn ultieme droom en wilde volgend jaar sowieso marathon lopen maar maar zo veel geld.. kan zelf niet eens 10e inleggen.. wat als je niet red?

  aah ik wil zo graag

 • Super leuk Anke! Dat wordt een mooi avontuur. We geven jouw gegevens door aan GNF!

 • Die € 1000,- is een inspanningsverplichting Carina. GNF verplicht de deelnemers nooit een vastgesteld bedrag in te zamelen, maar vraagt hen wel zich hiervoor in te spannen. Mijn persoonlijke ervaring is dat je met je eigen kring van vrienden, familie, collega’s en kennissen al een heel end komt!

 • Ja maar je moet ook de eerste 2500 euro haha ;p die heb ik ook niet zelf… leef van stufie maar ga om mij heen is even horen of het haalbaar is weet wel leuke plannetjes al.. en anders deel ik die hier ^^

 • Plannen delen is natuurlijk altijd leuk! Daar hebben de anderen dan misschien ook wat aan. Thnx en goodluck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.